Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Kίνηση "ματ" ο Γκυρίνης! Πήρε μεγάλο όνομα και πάει για πρωτάθλημα

Γκυρίνης, Δελιόπουλος και Κεσίδης όλα τα λεφτά
Θα το πω εξαρχής. Μόλις είδα την φωτογραφία αυτή έμεινα άναυδος. Παρατηρούσα για αρκετή ώρα τα τρια πρόσωπα που απεικονίζονται και για..... το καθένα έκανα ορισμένες σκέψεις που αποφάσισα τελικά να τις μοιραστώ μαζί σας. Δεν άντεξα δηλαδή.
Αριστερά βλέπετε τον απερχόμενο δήμαρχο Γκυρίνη με στυλ άνετο, μειδίαμα υπεροχής στο στόμα, κορμός σώματος ελαφρά γερμένος προς τα πίσω που σημαίνει κόπωση και απαραίτητο συμπλήρωμα το ουίσκι στο ποτήρι που είναι δείγμα αντρειωσύνης. Ο απερχόμενος, αν δεν ήξερα ότι είναι δήμαρχος θα έβαζα στοίχημα ότι είναι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και φωτογραφίζεται αμέσως μετά την απόκτηση ενός "βαριού" ονόματος στην ομάδα του. Ας υποθέσουμε ότι ο Γκυρίνης είναι ο πρόεδρος της ομάδας ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και μόλις απέκτησε το μεγάλο όνομα της περιφέρειας, τον Κεσίδη από τον Σταυρό και αφού υπέγραψαν βγήκαν να το επισφραγίσουν με αλκοόλ. 

Ο Κεσίδης (δεξιά), τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά αλλά ούτε και εξ ακοής, τον βλέπω μπαλαδόφατσα. Ύφος κρατημένο αλλά πολλά υποσχόμενο και εικάζω ότι είπε στον πρόεδρο "πάρε με, κάνε με συμβόλαιο που αξίζω και εγώ θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο". Και ο πρόεδρος τον πήρε γιατί έπρεπε να καλύψει την αριστερή πλευρά της ομάδας δεδομένου ότι το καλοκαίρι έληξαν τα συμβόλαια αρκετών παιχτών του που όλως παραδόξως αγωνίζονταν οι περισσότεροι στην αριστερή πτέρυγα.

Και έρχομαι τώρα στον Στ. Δελιόπουλο που χαμογελά με ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο γιατρός είναι πολύ συμπαθής και αποδεκτός σε ευρύ κύκλο στο Γιδά και στα χωριά. Αυτό οφείλεται κατά την γνώμη μου ότι είναι ένας ολοκληρωμένος επιστήμονας που τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη και δεν αφήνει τους ασθενείς του στο έλεος της τύχης αλλά το παλεύει μέχρι τέλους γιατί αυτό επιτάσσει το καθήκον του ως επιστήμονας.
Ο Δελιόπουλος, είμαι σίγουρος, δεν λειτουργεί ως πολιτικός ή ως ποδοσφαιρικός παράγοντας στην δεδομένη στιγμή. Βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο της ομάδας Γκυρίνη γιατί κυριαρχεί μέσα του ο γιατρός και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αφήσει τον απερχόμενο δήμαρχο που βρίσκεται σε διαδικασία πολιτικής αποδρομής μόνο του. Θα πρόδιδε τα πιστεύω του και αυτό δεν θα το ήθελε με κανέναν τρόπο.

Ο απερχόμενος λοιπόν απέκτησε το ταλέντο του Σταυρού και αυτό προκάλεσε πανικό στις άλλες ομάδες που θα συμμετάζουν στα πλέι όφ του Μαϊου. Αναμένεται ότι και αυτές θα αναζητήσουν στην πιάτσα ελεύθερους παίχτες ώστε να εμφανιστούν ενισχυμένες....



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσα…… ουίσκι στοίχησε αυτή η υποψηφιότητα??? Γιατί τα ….. ουίσκι που ακούγονται είναι εξωφρενικά!!! Αλλά με την φτώχια που έπεσε τα…… ουίσκι πάνε σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα την μπαμια.

Ανώνυμος είπε...

Τον ορκο του υποκρατη μπορει να τον τιμα αλλα τον ορκο του δημοτικου συμβουλου δεν τον τιμα καθολου ο οδοντιατρος.Αν δεις της απευθειας αναθεσεις στην οικονομικη επιτροπη και στην κεδα..Ενημερωσε τον οτι η καθε χρηματοδοτηση που δινει σε καθε συλλογο ειναι χρηματα του δημου και δεν ειναι προιον διαπραγματευσεις ψηφοθηριας.Ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να συμπεριφερονται με αυτο τον τροπο.Ας προσεχουνε πως μοιραζουνε τα χρηματα τα δικα μας.Με εκτιμηση.