Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Στ. Δελιόπουλος: Ένας Πασόκος ανάμεσα σε ΝΔκράτες

Αυτό το διάστημα είναι "αφιερωμένο" στις πίτες που κόβουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι. Οι τοπικοί παράγοντες τρέχουν και δε φτάνουν και μάλιτα ευρισκόμενοι σε προεκλογική χρονιά οι δήμαρχοι πρέπει οπωσδήποτε να βρουν χρόνο και διάθεση, να "φορέσουν" το χαμόγελό" τους, να πάρουν αγκαζέ τη σύζυγό τους και να.... δώσουν το "παρών".
Ο απερχόμενος Γκυρίνης είναι πλέον έμπειρος σε πίτες και παρόμοιες εκδηλώσεις και εφόσον διαθέτει ακόμα τον τίτλο του εν ενεργεία δημάρχου έχει και το προνόμιο να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα, να βγαίνει φωτογραφίες περισσότερες από τους άλλους κατά συνέπεια.

Η φωτογραφία είναι από την εκδήλωση που έκανε ο σύλλογος Κολιδρινών Αλεξάνδρειας και στην οποία βλέπουμε τον δήμαρχο στο ίδιο τραπέζι με τη σύζυγό του, τον αντιδήμαρχο Δριστά με τη σύζυγό του, τον βουλευτή της ΝΔ Βεσυρόπουλο, τον πρόεδρο της οργάνωσης της ΝΔ στο δήμο Αλεξάνδρειας Τάκη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Καλαϊτζίδη που τις τελευταίες μέρες έγινε φίρμα με την ανακοίνωση που έβγαλε, τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ Σ. Παντόπουλο. Άπαντες ανήκουν στη ΝΔ και είναι στελέχη της και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ωστόσο, βλέπουμε και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στ. Δελιόπουλο που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ να παραβρίσκεται και να ξεχωρίζει ως μύγα μέσα στο
γάλα και μάλιστα όταν έρχεται η ώρα να βγει η φωτογραφία παίρνει πόζα αγκαλιά με τον "μακεδονομάχο" Καλαϊτζίδη της ΟΝΝΕΔ.
Να σημειώσω ότι το 2014 στο ψηφοδέλτιο του Γκυρίνη συμμετείχαν ως υποψήφιοι αρκετοί που πολιτικά τοποθετούνται στο ΠΑΣΟΚ. Εκλέχηκαν 7-8 δημοτικοί σύμβουλοι με τον Γκυρίνη απο αυτούς και στο τέλος του έμεινε μόνο ο Δελιόπουλος που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και επιμένει να πορεύεται μαζί του κόντρα στην επιλογή του κόμματός του να στηρίξει Ναλμπάντη.
Βέβαια, δικαίωμα του Δελιόπουλου είναι να κάνει τις επιλογές του και γι αυτές προφανώς θα κριθεί και θα αξιολογηθεί από το εκλογικό σώμα.

πηγή φωτογραφιών: alexandriamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: