Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Χαλκίδης πρότεινε κατάργηση "Καλλικράτη". Οι άλλοι υποψήφιοι τί λένε;

Στον απόηχο της ομιλίας του Χαλκίδη θα ήθελα να επισημάνω μια βασική πολιτική εξαγγελία που αν μη τι άλλο κατά την άποψή μου είναι κομβικό, άκρως πολιτικό και θα πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές αλλά και τα κόμματα να πάρουν θέση. Αναφέρομαι στην δέσμευσή του ότι είτε ως δήμαρχος είτε ως δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής παράταξης θα αγωνιστεί να.... ακυρωθεί ο "Καλλικράτης" και να επανέλθει η προτεραία κατάσταση, αυτή που ξέρει ο κόσμος ως "Καποδίστριας". Δηλαδή, ο σημερινός δήμος Αλεξάνδρειας να "σπάσει" σε δήμο Αλεξάνδρειας, σε δήμο Πλατέος, σε δήμο Αντιγονιδών και δήμο Μελίκης. Όπως ήταν πριν το 2010 δηλαδή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έθεσε ένα θέμα. Είναι προφανές ότι καλούνται οι Γκυρίνης, Πανταζόπουλος, Ναλμπάντης και Ιακωβίδης να πάρουν πολιτική θέση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολικά σωστή απόφαση. Μπορεί να μην τον πάω μία αλλά αυτό που είπε έστω και φιλολογικά λέει πολλά ! Μακάρι να γίνει. Μπράβο του !

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 6 Φεβρουαρίου 2019 - 8:56 μ.μ. οπως το ειπες φιλολογικα. Πεταξε απλα μια φωτοβολιδα μπας και να πει κατι. Δεν προκειτε να γινει κατι τετοιο. Ειναι σαν τον συριζα που ελεγε οτι θα σχισει τα μνημονια, go back mandam merkel και παει λεγοντας. Κοινος αρες μαρες κουκουναρες. Λες να κολλησε δεξιος συριζιτιδα?

Ανώνυμος είπε...

Ο χαλκίδης να πάει στα ΚΑΠΗ. Χορτάσαμε απο παππούδες. ΕΛΕΟΣ με το άτομο. Φτάνει. Ο παππούς να πάει σπίτι του. Ας στήριζε κάποιον νέο. Αλλά βλέπεις άμα μάθεις να τρώς και φύγεις απο το έργο, προσπαθείς να ξαναέρθεις. Παππού μάστα και τράβα στα καφενεία. Σε είδαμε και σαν βουλευτή. Τίποτα δεν έκανες. Αει τράβα για τάβλι.