Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ευρισκόμενος σε πανικό ο Γκυρίνης το παίζει "μακεδονομάχος" για να πλήξει τον Ναλμπάντη- ανακοίνωση μνημείο πολιτικής ξεφτίλας

Κοιτάτε τον και δείτε πόσο μεγάλος είναι
Με ένα απίστευτης πολιτικής χυδαιότητας και άκρως μισερό κείμενο εναντίον του Ναλμπάντη που φέρει την υπογραφή του απερχόμενου δημάρχου Αλεξάνδρειας αποδεικνύεται εμπράκτως ότι ο Γκυρίνης βρίσκεται σε πανικό και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και κάθε όπλο, θεμιτό ή αθέμιτο, ώστε να.....
περιορίσει την έκταση της συντριβής του.
Ο Γκυρίνης λειτουργώντας ως μετενσάρκωση του αλήστου μνήμης Κουρή και της βοθροφυλλάδας που έκανε "σχολή" τα χρόνια του Ανδρεϊκού Πασόκ, της Αυριανής, έδωσε στη δημοσιότητα ένα κείμενο- σχόλιο αναφορικά με την υποψηφιότητα Ναλμπάντη που στηρίζεται από τον Σύριζα και τον κατηγορεί ότι και αυτός στηρίζει το κόμμα που ξεπούλησε την Μακεδονία! Μ΄ άλλα λόγια τρικυμία εν κρανίω σε ένα κεφάλι που προφανώς βρίσκεται σε σύγχυση αφού τώρα ίσως έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το εύρος του πολιτικού διασυρμού που πρόκειται να υποστεί και "σπρώχνει" τα ρέστα του στην πολιτική τσόχα μπας και ρεφάρει την ύστατη στιγμή.
Ο Γκυρίνης που ενδύθηκε τον ...χιτώνα του Μακεδονομάχου εγκαλεί ως "γνήσιος" εκπρόσωπος του ....Βουκεφάλα τον Ναλμπάντη για έλλειψη πατριωτισμού που αποδέχεται πολιτική στήριξη από τον Σύριζα που εν πολλοίς κατά τον απερχόμενο είναι "προδοτική παράταξη".
Η πολιτική συκοφαντία είναι μέρος μιας μάχης και χρησιμοποιείται από δυνάμεις και πολιτικούς που βρίσκονται σε πολιτική αποδρομή. Μετέρχονται ψεύδη και παραποιούν ειδήσεις και γεγονότα ώστε να πλήξουν τον αντίπαλό τους. Και, κατά πως φαίνεται, ο Γκυρίνης μαζί με τους νοσηρούς εγκέφαλους που τον περιτριγυρίζουν διαπίστωσαν ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό και ουσιώδες να προσάψουν στον τέως συνεργάτη του και άρχισαν να γράφουν ανοησίες και να χύνουν μίσος εις βάρος του.
Είναι φανερό ότι τον υπολογίζουν ως αντίπαλο, είναι προφανές ότι διαπιστώνουν απώλειες προς την πλευρά Ναλμπάντη και εξαπέλυσαν επίθεση που όμως τελικά είναι δείγμα της ποιότητας του υπογράφοντος αφενός και του πανικού στον οποίο βρίσκεται.
Ευτυχώς έρχεται τάχιστα η ώρα που θα πάρει απάντηση...

Το κείμενο του Γκυρίνη για τον Ναλμπάντη είναι:


Τελικά ο κ. Ναλμπάντης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι;

Λίγες μέρες μετά την αλλαγή του χρόνου (2/01/2019), ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να παρουσιάσει  μέσα από το επίσημο κομματικό του όργανο που είναι η εφημερίδα ΑΥΓΗ, την λίστα με τις πρώτες υποψηφιότητες που θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του 2019. (Δείτε ΕΔΩ) 
Αυτή η πληροφορία, αρχικά θα μπορούσε να είναι αδιάφορη. Ωστόσο,  υπάρχει ένα σημείο που την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα: Μέσα στην λίστα των ονομάτων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, φιγουράρει φαρδιά πλατιά και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη
Σε προηγούμενη δήλωση της Ώρας Ευθύνης, είχε αναφερθεί το γεγονός της στήριξης του κ. Ναλμπάντη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς να υπάρξει απάντηση. Γιατί άραγε;  Γιατί η απάντηση είναι προφανής: Την στιγμή που οι Αλεξανδρινοί αλλά και όλοι οι Έλληνες Μακεδόνες έτρεχαν σε κάθε διαδήλωση και πνίγονταν στα δακρυγόνα θέλοντας να εκφράσουν  το δίκαιο αίτημά τους να μην παραχωρηθούν ιστορικά κεκτημένα αιώνων όπως το όνομα της Μακεδονίας, την ίδια στιγμή, ο κ. Ναλμπάντης και οι συνεργάτες του, πίσω από κλειστές πόρτες, έκλειναν συμφωνίες προκειμένου να λάβουν στήριξη από την κυβέρνηση που τελικά παρέδωσε και Μακεδονικό όνομα και Μακεδονική γλώσσα στους Σκοπιανούς. 

Ώρα Ευθύνης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια γράφεις και δείχνεις το πόσο λείπεις και πόσο ξεχωριστός είσαι γιατί τελικά μόνο εσύ έχεις την ικανότητα να λες τα πράγματα όπως είναι. Μπορεί να κάνεις τα παιχνιδάκια σου αλλά ρε Μόχλα έχεις πένα που δεν έχουν οι άλλοι που είναι για καμιά διαφήμιση και για τρακαρίσματα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είσαι τόσο ακροδεξιός όσο φαίνεσαι κ.Γκυρινη;

Ανώνυμος είπε...

Οι απόκριες στο Δήμο μας άρχισαν νωρίτερα!!! Τα καρναβάλια κάνουν την παρουσία τους με κάθε τρόπο!!! Δηλαδή ο Ναλμπάντης καθόρισε ακόμη και την εξωτερική πολιτική και ταυτίστηκε με την πολιτική του Τσίπρα και του Καμμένου!! Είναι θέμα για εξέταση από την ιατρική επιστήμη. Για όλα έχει γνώμη ο Γκυρίνης, εκεί που κάνει την πάπια είναι ότι ΑΚΟΜΗ δεν ενημέρωσε τους πολίτες πόσα εκατομμύρια είναι ο καταλογισμός των φίλων του και συνεργατών του στον Πρώην Δήμο Μελίκης για να μάθουν και δημότες!!! Μούγκα στην στρούγκα!! Έτσι νομίζει? Είναι βαθιά νυχτωμένος!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8:11 Έγινε πάλι το θαύμα. Η εκδίκαση για τους καταλογισμούς τις Μελίκης που επρόκειτο να εκδικασθεί πριν μία εβδομάδα στο Ελεγκτικό Συνέδριο στην Αθήνα ανεβλήθη για τον Ιούνιο? Για αυτό φίλε μου αυτή η Χώρα δεν σώζεται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ακροδεξιό καρναβάλι να ντυθείς Γκυρίνη σε πάει πολύ και άντε σπίτι σου μας κούρασες και τράβα και για τσίπουρα άμα θες