Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΜ Αλεξάνδρειας σκοτώνει, ο δήμαρχος σφυρίζει και οι βουλευτές του νομού μέχρι πότε θα σιωπούν;

Παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια έκθεση κατάστασης Περιβάλλοντος που συντάσσει το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης.
Οι παθογένειες και οι πλημμέλειες που παρατηρούνται στη διαχείριση των απορριμμάτων από τους.... δήμους της χώρας είχαν την τιμητική τους αφού σε όλη την επικράτεια επικρατεί το ίδιο χάλι παρά τα πρόστιμα που πέφτουν από την ΕΕ και παρά τα πρόστιμα που πέφτουν από τις εγχώριες αρμόδιες υπηρεσίες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο δήμος Αλεξάνδρειας που έχει μετατρέψει τον Σταθμό Μεταφόρτωσης σε ανοιχτό σκουπιδότοπο στον οποίο ξέσπασε φωτιά δυο φορές με αποτέλεσμα να ρυπανθεί το περιβάλλον αφενός και να επιβαρυνθούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα στο οποίο κάποια στιγμή όλοι οι βουλευτές της Ημαθίας πρέπει να απαντήσουν: Μέχρι πότε θα συνεχίσουν να κλείνουν τα μάτια, να κάνουν ότι δε βλέπουν αυτό το χάλι, αυτή την ανοιχτή πληγή στην Αλεξάνδρεια;
Γιατί δε συντάσσονται με την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ στη Βουλή αναφερόμενος στο θέμα;
Γιατί δεν ξεμπροστιάζουν την επική ανικανότητα του δημάρχου Γκυρίνη και της διοίκησης του δήμου να λύσουν το ζήτημα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ