Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος ο Γκυρίνης για να συνεχίσει το έργο του!!! Άπαιχτος

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ο Γκυρίνης με φόντο τον γεράκο
με το μπαστούνι. Αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας
όπου η παράταξη του δημάρχου θέλει να τρέξει αλλά
δεν μπορεί....
Προβλέψιμος, αναμενόμενος, απροετοίμαστος και ως συνήθως με ένα πυροτέχνημα παλιάς κοπής (αεροδρόμιο!) μήπως και τσιμπήσει κανένας ...ιθαγενής. Αυτή ήταν εν ολίγοις η εικόνα του απερχόμενου δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη σε τηλεοπτική εκπομπή σε ένα κανάλι ονόματι ΑΤΛΑΣ. Όποιος κάνει τον κόπο να δει την εκπομπή στα..... δυο βίντεο που κυκλοφορούν θα το διαπιστώσει αβίαστα.
Ο Γκυρίνης είπε ότι θέλει ακόμα μια θητεία να ολοκληρώσει το έργο του!! Η κυρία που έκανε τη συνέντευξη προφανώς δεν είχε καμιά σχέση με την πραγματικότητα και παρέμεινε σοβαρή, δεν την έπιασαν τα γέλια όταν άκουσε τον απερχόμενο να λέει ότι δεν του έφτασε ο χρόνος για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θέλει ακόμα τέσσερα χρόνια να δείξει τις αρετές του.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος είναι προφανές ότι ζει στον κόσμο του ή απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες στην δημαρχιακή καρέκλα πουλώντας τρέλα. Καλά κάνει και νομίζω ότι είναι μια απολύτως ανθρώπινη αντίδραση όταν διαπιστώνεις πως από μόνος και αδιαφιλονίκητος πρώτος καταντάς τελευταίος εξ αιτίας σωρείας δικών σου λαθών.

Το έγραψα και άλλη φορά πρόσφατα και το επαναλαμβάνω. Ο Γκυρίνης είναι χαμένος από χέρι και αυτό το ξέρουν όλοι. Το ξέρει και ο ίδιος, είμαι σίγουρος. Η μοναδική ελπίδα να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα είναι να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο, να κάνει ουσιαστική αυτοκριτική παραδεχόμενος τα λάθη του, να διορθώσει τα λάθη που έκανε, να αποκαταστήσει αδικίες, να δώσει εμπράκτως στο διάστημα αυτό ότι είναι "ένας από μας", όπως έλεγε το 2014.
Θα το κάνει; Βάζω στοίχημα ότι δεν θα κάνει τίποτα από τα παραπάνω γιατί λειτουργεί με κουλτούρα μικρού και όχι μεγάλου πολιτικού και μοιραία θα υποστεί εξεφτελιστική ήττα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θέλει ο τσιπρας να ξαναγίνει πρωθυπουργός , ο γκυρίνης δεν θα θέλει?

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θέλω να γίνω αστροναύτης!!!!