Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Δαπανώνται χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο τζάμπα και βερεσέ!! Ακόμα βγάζουν φωτοτυπίες στον δήμο Αλεξάνδρειας τα θέματα

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 7μμ συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας έχοντας στην ημερήσια διάταξη εγγεγραμμένα 51 θέματα!!! Να σημειώστε όλοι σας ότι για το σύνολο των θεμάτων αυτών δαπανήθηκαν εκατοντάδες σελίδες Α4 ώστε να εκτυπωθούν τα....
εισηγητικά, να τοποθετηθούν σε φακέλους και να μοιραστούν στους δημοτικούς συμβούλους που σε ποσοστό 90% ούτε καν άνοιξαν τον φάκελο και κλειστός όπως είναι θα τον μεταφέρουν υπό μάλης στην αίθουσα των συνεδριάσεων και εκεί θα τον ανοίξουν ώστε να δουν την ημερήσια διάταξη και τους τίτλους των υπό συζήτηση θεμάτων.
Δαπανήθηκαν λοιπόν πέντε με έξι δέματα με Α4, γραφίτης αρκετός στο φωτοτυπικό, απασχολήθηκαν δυο υπάλληλοι για μια μέρα για τη δουλειά αυτή και έκανε κάμποσες δεκάδες χιλιόμετρα ο οδηγός με το αυτοκίνητο του δήμου ώστε να κάνει την διανομή.
Αν αθροίσει κάποιος όλο αυτό το αχρείαστο έξοδο για όλο το χρόνο και για μια θητεία ολόκληρη θα αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικασία κοστίζει ουκ ολίγα χρήματα. 
Τα θέματα βρίσκονται αναρτημένα στη σελίδα του δήμου μαζί με τα εισηγητικά. Οι προσκλήσεις στους συμβούλους θα μπορούσε να αποστέλλονται είτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα.
Να ένα ακόμα μέτρο εκσυγχρονισμού της διαδικασίας που είναι πέρα για πέρα αχρείαστη και κοστοβόρα. Θα φιλοτιμηθεί κανείς εκ των υποψηφίων δημάρχων να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και ειδικότερα στο κεφάλαιο της λειτουργίας των υπηρεσιών ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: