Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αγαπητέ Μιχάλη, με ψέματα που βγάζουν μάτι δεν έχεις ελπίδες να γίνεις Δήμαρχος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΓΝΑΤΙΑ. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε ένα "επιχείρημα" που είναι πέρα για πέρα ψευδές που θεωρεί ότι προσθέτει στην πολιτική του προσωπικότητα. Αναφέρθηκε ότι δεν ψήφισε ως.....
βουλευτής κανένα Μνημόνιο λέγοντας ότι το πρώτο Μνημόνιο ψηφίστηκε επί Παπανδρέου το 2010 και το δεύτερο επί Σαμαρά μετά τις εκλογές του 2012 ενώ αυτός αποχώρησε τον Μάιο του ΄12 και οι εκλογές που ανέδειξαν πρωθυπουργό τον Σαμαρά έγιναν τον Ιούνιο.

Vincit omnia veritas
Ο Χαλκίδης ψεύδεται συνειδητά λέγοντας τα παραπάνω. Γιατί αυτός όσο και οι συνάδελφοί του της ΝΔ μαζί με άλλους ψήφισαν το "δεύτερο Μνημόνιο" επί πρωθυπουργίας Παπαδήμου. Μάλιστα, ο ίδιος ο Χαλκίδης στην επιστολή που έστειλε στον Σαμαρά ενημερώνοντάς τον ότι αποχωρεί αναφέρει το γεγονός αυτό λέγοντας τα εξής: "Σε σας, θέλω να πω πως στην δύσκολη στιγμή, ως αρχηγού της  Ν. Δημοκρατίας, στήριξα τις επιλογές σας  στο δεύτερο μνημόνιο δίνοντας την  ευκαιρία  στη χώρα μου να αποφύγει τη χρεοκοπία, με όποιες προσωπικές συνέπειες".

Όλοι γνωρίζουν στην Ημαθία ότι η αιτία της αποχώρησης του Μιχ. Χαλκίδη από την ενεργό πολιτική δεν ήταν η αποστροφή του προς τις πολιτικές των μνημονίων αλλά εξ αιτίας της σύνθεσης του ψηφοδελτίου και ειδικότερα εξ αιτίας της συμμετοχής σ΄ αυτό του Λάζαρου Τσαβδαρίδη και του Απ. Βεσυρόπουλου. Είχε απαιτήσει τότε να εξαιρεθούν από το ψηφοδέλτιο αλλά η κεντρική διοίκηση δεν του έκανε τη χάρη και αυτός αποχώρησε.
Ως εκ τούτου καλά θα κάνει να αποφεύγει τέτοιες ψεύτικες ιστορίες ο Μιχ. Χαλκίδης διότι μόνο ζημιά προκαλούν στην υποψηφιότητά του. Όσον αφορά τα υπόλοιπα που είπε στην εν λόγω συνέντευξη θα αναφερθώ σε άλλο δημοσίευμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι. Το να πεί κάποιος πολιτικός κάποια στιγμή την αλήθεια και να αναγνωρίσει το λάθος του , δεν είναι κακό. Απλά επειδή μας θεωρούν πρόβατα ή μάλλον καλύτερα χρυσόψαρα νομίζουν ότι δεν θυμόμαστε. Απο εκεί και πέρα ο χαλκίδης ότι ήταν να προσφέρει στον τόπο μας , σαν βουλευτής το πρόσφερε. Δηλαδή τίποτα. Και μόνο που φοβήθηκε σαν πρώην βουλευτής να κατέβει σαν δήμαρχος στην Βέροια αυτό μάλλον λέει πολλά. Αλλά πολλά θα δούμε και θα κρίνουμε απο όλους τους υποψήφιους. Το ζήτημα είναι ότι όλοι μα όλοι κατεβαίνουν για να οικονομήσουν . Μακάρι να έρθει κάποιος που να μην θέλει, μπας και δει κανά καλό ο τόπος μας (όνειρο απατηλό ).
Ευχαριστώ.