Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

σχόλιο- Τί ετοιμάζει ο Γκυρίνης; Λέτε να κάνει την ...έκπληξη;

Τι κι αν οι μέρες περνούν και ο δήμος Αλεξάνδρειας διαθέτει μόλις τρεις αντιδημάρχους εξ αιτίας των δυο παραιτήσεων που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα; Δε φαίνεται να απασχολεί το ζήτημα αυτό τον δήμαρχο Γκυρίνη διότι αν τον απασχολούσε θα προχωρούσε σε πλήρωση των κενών θέσεων, θα έκανε τέλος πάντων κάτι. Αυτός όμως δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Δεν έκανε και δεν κάνει απολύτως τίποτα διότι έχει κάτι στο μυαλό του ή διότι δε βρίσκει λύσεις;
Στο ερώτημα αυτό που αν μη τι άλλο είναι "προκλητικό" για ρεπορτάζ θα..... επιχειρήσω να σας διαφωτίσω σήμερα.
Ο Γκυρίνης λοιπόν βρίσκεται σε δεινή θέση. Έχει μείνει όχι μόνο από "πάγκο" αλλά παίζει και με λειψή ομάδα στο γήπεδο και ακόμα έχουμε αρκετό χρόνο ως τη λήξη του αγώνα. Μ΄ άλλα λόγια, η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη και ως ξύπνιος και άνθρωπος της πιάτσας το γνωρίζει αλλά και τί να κάνει; Να τα βάψει μαύρα; Να σταματήσει να αναπνέει; Να πάρει των οματιών του και να πάει πολύμηνο ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς;
Όχι βέβαια, παραμένει στο δημαρχείο και παριστάνει ότι δεν τρέχει τίποτα. Και εδώ είναι το λάθος του και δε βρίσκεται ένας άνθρωπος δικός του να τον συμβουλεύσει ώστε να μην εκτίθεται περισσότερο.

Δεν έχει λύσεις ο δήμαρχος Γκυρίνης και μάλιστα μαθαίνω ότι δυσκολεύεται να πείσει τους δικούς του ανθρώπους να αναλάβουν αντιδήμαρχοι ώστε να μη φαίνεται η ένδεια. 
Ποια επιλογή έχει; Να παραμείνει με τρεις αντιδημάρχους καλώντας τον Νίκο Σαρακατσιάνο που ως σήμερα είναι αντιδήμαρχος Μελίκης να αναλάβει τον τομέα της Καθαριότητας; Η πληροφορία που είχα σχετικά με την πρόταση που έγινε στον αντιδήμαρχο Σαρακατσιάνο αναφέρει ότι η απάντησή του ήταν ένα ξερό ΟΧΙ.
Ποια άλλη επιλογή έχει ο Γκυρίνης;
Να αναθέσει την Καθαριότητα στον έμπειρο Τόκα που έχοντας και το αντικείμενο των Προμηθειών και της Τεχνικής Υπηρεσίας θα μετατραπεί σε έναν υπερ-αντιδήμαρχο.

Έχει άλλη επιλογή;
Να σας πω το τι κυκλοφορεί στα καφενεία. Λέγεται ότι μια καλή επιλογή για τον Γκυρίνη είναι να υποβάλλει κι αυτός παραίτηση από τη θέση του δημάρχου. Όσοι το λένε αυτό επιχειρηματολογούν ως εξής:
-Θα γλυτώσει το κράξιμο 
-Θα αποφύγει μια μεγαλειώδη ήττα
-Θα ησυχάσει και θα μπορεί απερίσπαστος να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στην προσωπική του ζωή
-Θα δώσει λύση στον δήμο Αλεξάνδρειας αφού όλοι υποστηρίζουν ότι όποιος και να αναλάβει θα τα πάει καλύτερα, θα αποκαταστήσει το εκρηκτικό κλίμα που υφίσταται στην υπηρεσία, στους προμηθευτές κλπ

Είναι προφανές ότι αυτή η επιλογή είναι από δύσκολη ως πάρα πολύ δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη δεδομένου ότι έχουν συμβεί στο παρελθόν αντίστοιχα περιστατικά ανά την επικράτεια. 
Το ζήτημα είναι ότι ο Γκυρίνης μπορεί να το σκεφτεί αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα προχωρήσει επ  ουδενί σε μια τέτοια κίνηση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μην κάνεις τέτοιες προτάσεις γιατί ο Γκυρίνης ενίοτε τις εκλαμβάνει στα σοβαρά και μας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και όχι ότι θα μας λείψει αλλά γουστάρω να τον αντιμετωπίσουμε προεκλογικά πολιτικό ράκος.

Ανώνυμος είπε...

Έχω πρόταση ως Τρίτη λύση μετά τις δύο δικές σας. Να αναβαθμίσει τον Δριστά. Να του εκχωρήσει αρμοδιότητες δικές του ,και να αναλάβει ο Γκυρίνης τον τομέα τις καθαριότητας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ?ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΟΤΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα μην ασχολείσαι με τον Πανούλη. Αυτός και μόνος του να κατέβη στις εκλογές πάλι δεύτερος θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Εστω Μόχλα είσαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Είσαι κακός, κάκιστος , δεν γουστάρεις με τίποτα τον δήμαρχο. Είσαι τρισάθλιος απέναντί του.
Ρε (συγνώμη για το ρε) όσο κακία και να βγάζεις , ΜΙΑ , έστω ΜΙΑ αλήθεια λές.
Ο δήμαρχος να κάνει τον κόπο και να διαβάσει τα άρθρα σου σαν απλός πολίτης έστω δεν μπορεί? Να διαβάσει και να αναρωτηθεί? Μήπως κάτι κάνει λάθος? Μήπως σε κάτι έχεις δίκιο? Τι να πω? Τόσο μπιπ είναι?
Λίγο τσίμπα να είχε θα διόρθωνε κάποια καραμπινάτα λάθη του.
(Εννοείται ότι δεν είσαι κακός τρισάθλιος κτλ. )
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο χρήσιμο που μπορεί να κάνει ο Γκυρίνης είναι να τα παρατήσει με το τέλος τις θητείας του γιατί δεν έχει απολύτως καμία τύχη να επανεκλεγεί. Όμως τώρα που οι συνεργάτες του δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Δελιόπουλος ,και Μανώλης Σταυρής ανέλαβαν μαζί την εμπορία τις κάνναβης, και έχοντας στο πλευρό τους τον Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού τις Κυβέρνησης τον μεγάλο Καρανίκα, ξέρετε αυτόν που μας χαρακτήρισε ΕΘΝΙΚΙΑ ας πάρουν μαζί τους και τον Γκυρίνη, ( φανερά όμως) συνέταιρο για να πάνε μπροστά. Αλλά πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά. Από την μία ο Καρανίκας λέει αυτά που λέει για να λέει, ο Δήμαρχος απαντά για να απαντά , και ο Δελιόπουλος με το Σταυρή παίρνουν την εμπορία τις κάνναβης μέσω Καρανίκα!!! Ρε που μπλέξαμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο Γιδά τι χάπια παίρνεται ρε παιδιά? Τι νερό πίνεται? Είναι δυνατό ο ανιστόρητος Καρανίκας να σας αποκαλεί αμόρφωτα εθνίκια και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου σας να συναλλάσσονται μαζί του για την εμπορία τις κάνναβης? Και μάλιστα ο ένας εξ αυτών και οδοντίατρος? Συγνώμη αλλά το επίπεδο σας είναι πολύ χαμηλό. Αλλά και ο Δήμαρχος σας φαίνεται πως είναι τρία πουλάκια κάθονται. Διαφορετικά πώς να εξηγήσω ότι ανέχεται τέτοιους συνεργάτες που συνεργάζονται με τον υβριστή των συνδημοτών τους. Μάλλον θα είναι ίδα ράτσα και ίδια φάτσα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Η ΜΠΙΖΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ Η ΚΟΝΟΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔΑ,ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ DEAL ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.