Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Προς Τ. Μπαρτζώκα: Άμα τον βρείτε μπροστά σας θα είναι πολύ αργά και στην πολιτική αυτά δε συγχωρούνται.

Δεν ήθελα και δε θέλω να ασχοληθώ με το χτεσινό σόου του Μητροπολίτη στην Βέροια με αφορμή το λεγόμενο ονοματολογικό με την FYROM. Ο Μητροπολίτης βρήκε, βρίσκει και θα βρίσκει κατά πως φαίνεται και θα κάνει πολιτική έχοντας ως κομπάρσους τόσο βουλευτές πρόθυμους όσο και δημάρχους, επίδοξους δημάρχους, πολιτευτές κλπ κλπ

Ασχολούμαι διότι ένας νέος πολιτικός, τόσο στην ηλικία όσο και στην πολιτική, ο Τάσος Μπαρτζώκας που ανήκει στη..... ΝΔ και ήτανε υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2015 εκτιμώ ότι στην πρεμούρα του να υπερκεράσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του έκανε ένα λάθος. "Στήθηκε" δίπλα στον απόστρατο Φράγκο Φραγκούλη όπως οι φαν μεγάλων τραγουδιστών, ηθοποιών κλπ και βγήκε φωτογραφία και μάλιστα την προώθησε στα τοπικά μέσα ώστε να αντλήσει κάποια δυναμική, φηφαλάκια από τον απόστρατο.
Κλασσικός τρόπος και συμπεριφορά αλλά εκτιμώ ότι γρήγορα θα τον βρει μπροστά του τον απόστρατο και θα μετανιώνει για τη φωτογραφία αυτή. Ο κύριος αυτός, αγαπητέ Τάσο, το πιθανότερο είναι να τον βρείτε εσείς οι ΝεοΔημοκράτες μπροστά σας ως αρχηγό κάποιου "πατριωτικο-μακεδονικού" κόμματος που εξ αντικειμένου θα βλάψει εκλογικά το κόμμα σας και βέβαια και την δική σου προσπάθεια να εκλεγείς βουλευτής.
Και τότε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να ασχοληθείς με το χθεσινό σόου του μητροπολίτη για να γράψεις ποιος του έδωσε το πάτημα. Ο αμόρφωτος , αστοιχείωτος και μην πω χειρότερα συντοπίτης μας που έφτασε μετά απο 50 χρόνια ακατάπαυστου τεμπελαριού να χορτάσει ευρώπουλα και να αποκαλεί εμένα εθνίκι (κάπως έτσι το είπε). Εγώ τον αποκαλώ πιθήκι , γιατί μόνο έτσι τον δίνω άλλοθι. Διότι τα αγαπητά και συμπαθέστατα κατά τα άλλα πλάσματα της φύσης (πίθηκοι) δεν μπορούν να γνωρίζουν ιστορία. Οπότε ο αμόρφωτος συντοπίτης να μην μιλάει για να μην δίνει και βήμα στον κάθε μητροπολίτη.
Επίσης καλά κάνεις και σχολιάζεις τον υποψήφιο βουλευτή της νδούλας , αλλά θα περίμενα να κάνεις το ίδιο και για τον αντωνίου του σύριζα ( και για τους υπόλοιπους) που δεν έχει αφήσει γιορτή για γιορτή εκκλησίας. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις πρώτη μούρη σε εκδηλώσεις - δρώμενα της εκκλησίας είναι.
Σύριζα ψήφισα και εγώ, έφαγα την μούφα. Αποκλείεται στον αιώνα των άπαντων ξανά. Καλά είναι εκεί στο 2-3% , που για εκεί πάει.
Τον αντίλογο τον δεχόμουν πάντα, τον μηδενισμό ποτέ. Και αυτοί είναι μηδενιστές. Θέλουν και τον χωροφύλαξ και τον αστυφύλαξ.
Το ότι αγαπώ την χώρα μου δεν σημαίνει ότι είμαι τις @απαριές που λεν αυτοί. Γιατί αυτοί τους έδωσαν την εξουσία, αυτοί που τους αποκαλούν ακροδεξιά, φασίστες, κτλ. Χειρότεροι φασίστες απο τους συριζαίους είχε να δεί η χώρα απο την χούντα.