Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος θέλει να ενώσει την κεντροδεξιά στο δήμο Αλεξάνδρειας ως υποψήφιος δήμαρχος. Θα τα καταφέρει;

Το όνομά του γνωστό στην περιοχή και ουδείς έχει να του προσάψει απολύτως τίποτα. Νέος σε ηλικία, δικηγόρος στο επάγγελμα και εκ χαρακτήρος ήπιος και προσηνής. Άνθρωπος της πιάτσας ο Αργύρης Πανταζόπουλος και όλοι έχουν ένα καλό λόγο να πουν για πάρτη του.
Το είχα ακούσει το όνομά του να κυκλοφορεί ως ένα ενδεχόμενο σενάριο, ένα ενωτικό σενάριο που θα έδινε διέξοδο στον κερματισμό της κεντροδεξιάς παράταξης που σήμερα φαίνεται να εκφράζεται στον δήμο Αλεξάνδρειας τόσο μέσω του Γκυρίνη όσο και.... μέσω του Χαλκίδη αλλά και μέσω της δημοτικής ομάδας του Φ. Δημητριάδη που παραμένει σιωπηλός και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Πανταζόπουλος έπεσε στο τραπέζι από κύκλους της κεντροδεξιάς που έψαχναν έναν νέο, άφθαρτο συμπολίτη να μπορεί να σηκώσει αφενός το βάρος μιας υποψηφιότητας δημάρχου και αφετέρου να ενώσει την παράταξη. Ο Πανταζόπουλος κατά πως φαίνεται προσεγγίστηκε και αφού το καλοσκέφτηκε πήρε την απόφασή του. Η απόφασή του αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι άλλα από το να αρχίσει τις διερευνητικές προσπάθειες ώστε να δει αν και κατά πόσο το εγχείρημα έχει προοπτική.

Σήμερα έμαθα ότι ο ίδιος φέρεται να απάντησε θετικά σε ερώτηση που του έγινε το περασμένο Σάββατο παρόντων αρκετών συνδαιτυμόνων σε ένα μπαρ της πόλης. Η ερώτηση ήταν: Αργύρη θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος; Θα το ανακοινώσεις επίσημα;
Η απάντηση ήταν λιτή και σαφής: Ναι, θα είμαι.

Τουτέστιν: Το σκηνικό αποκτά νέα δυναμική και η δυσκολία μεγαλώνει. Το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό και πάρα πολλά μπορούν να συμβούν στους 18 μήνες που απομένουν ως τις εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: