Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Πικρό σχόλιο Καλπάκη για συλλαλητήριο Βέροιας: τι έχουν να πουν οι μεταρρυθμιστές της ΝΔ και αρκετοί σύντροφοί μου στο Κίνημα Αλλαγής;

Στ. Καλπάκης
Ο νεαρός, επιστήμονας και πολιτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και τώρα της μετεξέλιξης της συνεργασίας αυτού του χώρου που ονομάζεται Κίνημα Αλλαγής, Βεροιώτης που δε διστάζει να πει την άποψή του δημόσια και να κριθεί γι΄ αυτή έκανε ένα πικρόχολο σχόλιο στη σελίδα του στο φ/β αναφορικά με το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η μητρόπολη με τον δήμο Βέροιας στην πλατεία Ωρολογίου. 
Ιδού το σχόλιο:

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βέροια, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε σε παρέλαση πολιτικών παραγόντων από όλο το πολιτικό φάσμα. Κάτοχοι της μίας και μοναδικής ιστορικής αλήθειας διαγκωνίζονταν για μια καλή πόζα δίπλα στον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, τον Μητροπολίτη. 
Όλα για ένα καλό πλασάρισμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές ή/και εθνικές εκλογές. 
Κι αν οι πολίτες θεωρούν ότι με την παρουσία τους επιτέλεσαν το καθήκον προς την πατρίδα, γιατί έτσι έχουν μάθει (μεγάλο ζήτημα ο εθνοκεντρισμός στην σχολική και δημόσια ιστορία), θα περίμενε κανείς από τους τοπικούς άρχοντες περισσότερη μετριοπάθεια και υπευθυνότητα, με στόχο τη επίλυση ενός ζητήματος που μας ταλαιπωρεί χρόνια. "Η ονομασία είναι προδοσία" ακούστηκε κάποια στιγμή απ' το πλήθος. 
Τι έχουν να πουν οι "μεταρρυθμιστές" της ΝΔ και -δυστυχώς- αρκετοί δικοί μου σύντροφοι από το Κίνημα Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια: