Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Στ. Μίχος για ομιλία Γκυρίνη: Δεν άντεξα, δάκρυσα

Προχτές στη Βέροια όπου έγινε το συλλαλητήριο μίλησε, μεταξύ των άλλων, και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Η ομιλία του ήταν ομολογουμένως πλήρως ενταγμένη στο λεγόμενο "πατριωτικό" κλίμα, διανθισμένη με εθνικιστικές και ενίοτε ανιστόρητες κορώνες αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα και δεν είναι της παρούσης.
Την ομιλία φαίνεται ότι την άκουσε και ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Μίχος (ΣΥΡΙΖΑ) και θα πρέπει να συγκινήθηκε πάρα πολύ και κάθισε και έγραψε το παρακάτω σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο φ/β

Δείτε το:


Άκουσα ξανά και ξανά την «συγκλονιστική» ομιλία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας στο σημερινό συλλαλητήριο στην Βέροια,
Την άκουσα στο σκοτεινό κέντρο της πόλη, την άκουσα στον άθλιο Σ.Μ.Α, την άκουσα όσο τα κουνούπια μου ρουφούσαν το αίμα, την άκουσα δίπλα σε γεμάτους κάδους σκουπιδιών περιμένοντας το όχημα για την ανακύκλωση, άκουσα την ομιλία του ξανά περπατώντας στα «εκπληκτικά» πλακόστρωτα της πόλης μας και το ταρτάν του στίβου, την άκουσα διαβάζοντας τους «κρυφούς» στην διοίκηση καταλογισμούς του πρώην Δήμου Μελίκης και μελετώντας τα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που περιμένουν τις μελέτες του Δήμου, αντιλάλησε στα χωριά του Δήμου που περιμένουν έργα και η ηχώ της ακούστηκε μέχρι τα αντιπλημμυρικά έργα που «έρχονται», ένα αδέσποτο με συντρόφευε όσο την έβαλα να παίζει σε επανάληψη, τελευταία φορά την απόλαυσα διαβάζοντας το προεκλογικό πρόγραμμα της διοικούσας παράταξης και εκεί δεν άντεξα…….δάκρυσα!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Μίχο η ομιλία του Γκυρίνη άξιζε πολλά. Για το λόγο αυτό ο Λαζόπουλος θα πρέπει να του απονείμει όπως κάνει κάθε χρόνο ,το βραβείο των παπαρίων!!!

Xρήστος Αλευράς είπε...

Τελικά δεν είναι τυχαίο που η στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα στο δήμο μας ειναι σχεδόν μηδενική.
Τόσο δάκρυ πέφτει ,λόγω των πολιτικών επιλογών, σε αυτόν τον τόπο, που μούλιασαν ακόμα και οι πέτρες και αναβρύζουν .....ανάθεμα.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκαιο αλλά υπάρχει το ελαφρυντικό. Ο λόγος που εκφώνησε ο Γκυρίνης στο συλλαλητήριο στην Βέροια απλά τον διάβασε, άλλοι του τον γράψανε. Επομένως έχει το ελαφρυντικό τις άγνοιας λόγου και πράξεων. Είμαι βέβαιος πως αν τον διαβάσει προηγούμενα θα είχε βγάλει το σκασμό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΨΟΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=dqrPcAcC_Hg
Ακου και αυτό λαλίστατε συριζαίε και άσε τις ιστορίες.
Α, 3 ευρώ τα διόδια σύντομα στα μάλγαρα? Εσείς δεν θα τα καταργούσατε?
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί λαλίστατε συριζαίε.
Σιγά μην δείς το βίντεο, αλλά μπορεί να το δει κανάς άλλος και να καταλάβει τι ψέμα ρίξατε . Απλά τελειώσατε. Και μην ξεχνάς ότι άμα σας ψήφιζαν μόνο αυτούς που θέλετε πάνω απο 5% δεν θα είχατε. Ξυπνάτε ..αλλά είναι αργά πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Το έχω ξανακάνει θα μου επιτρέψεις να το κάνω πάλι.

Άκουσα ξανά και ξανά την «συγκλονιστική» ομιλία του Πρωθυπουργού στην σημερινή ομιλία του στην ΔΕΘ.
Την άκουσα στο σκοτεινό κέντρο των εξαρχείων, την άκουσα στις άθλιες τράπεζες , την άκουσα όσο τα κουνούπια μου ρουφούσαν το αίμα (βλέπε εφορία), την άκουσα δίπλα σε γεμάτους κάδους σκουπιδιών περιμένοντας κάποιοι συμπολίτες μας να φάνε , άκουσα την ομιλία του ξανά περπατώντας στα «εκπληκτικά» σαλόνια της ευρώπης για διαγραφή του απεχθές χρέους χώρας μας και στο ταρτάν του βερολίνου που είπα go back mandam MERKEL, την άκουσα διαβάζοντας τους «κρυφούς» φόρους σε όποιον τολμάει να έχει εισόδημα απο εργασία , και μελετώντας τα προγράμματα της ΔΕΘ που περιμένουν τις μελέτες της κυβέρνησης, αντιλάλησε στα χωριά του Ελλάδος που περιμένουν έργα και η ηχώ της ακούστηκε μέχρι τα αντιπλημμυρικά έργα που «έρχονται» (βλέπε ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) , ένα αδέσποτο με συντρόφευε που έγινε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης όσο την έβαλα να παίζει σε επανάληψη, τελευταία φορά την απόλαυσα διαβάζοντας το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης του σΦυριζα και εκεί δεν άντεξα…….δάκρυσα!!

Οντος είστε για κλάματα !

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μιχο, κυριε αλευρα και κυριε μοχλα τα δακρυα ειναι αλλου. Ειναι στο μαχαίρι στις συντάξεις από το 2019, για να εξοικονομήσει το Δημόσιο 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ και τις περικοπές στο αφορολόγητο από το 2020, που θα αποφέρουν 1,9 δισ. ευρώ στα ταμεία του κράτους. Αυτα τα δακρυα θα τα σχοιλιασει ο μιχος?