Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μπράβο Γ. Ουρσουζίδη που δεν κώλωσες και είπες την άποψή σου χωρίς δάνεια και επικλήσεις - βίντεο

Δείτε το βίντεο με την πεντάλεπτη τοποθέτηση του βουλευτή Ημαθίας του Σύριζα Γιώργου Ουρσουζίδη με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ και ο οποίος με απλά λόγια και με πλήρη σαφήνεια επιχειρηματολογεί υπέρ της.....
συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και FYROM.
Βέβαια, το σύνολο των σχολίων που έγιναν για την ομιλία αυτή είχε ως αφορμή το κλείσιμό της που έγινε στη γλώσσα των γειτόνων.

Δείτε το βίντεο:


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αερολογίες ώς συνήθως απο αερολόγο του συριζα. Χωρίς ονόματα επιστημόνων όπως λέει, χωρίς παραπομπές στην ιστορία είπε ένα παραμύθι όπως ήθελε να το πεί. Γιατί παραμύθια λέει ο τύπος. Και το καλύτερο που είπε : οι πολιτικοί οφείλουν να σεβαστούν την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δυο λαών .
Αφού είναι έτσι γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα εσείς οι δημοκράτες συριζαίοι?
Που κολώνετε και τι φοβάστε? Φοβάστε ότι απλά θα χάσετε πανηγυρικά .
Οπότε καλά τα παραμύθια , αλλά να τα λέτε μεταξύ σας. Ουτος ή άλλωστε στο 3% πάτε σφεντόνα. Απλά εύχομαι να μην προλάβετε να ολοκληρώσετε την καταστροφή της Ελλάδος μας, μηδενιστές του συριζα.
Πάντος η ομιλία του βουλευτή με θύμισε πολύ τον λιακόπουλο τον γνωστό που πουλάει βιβλία. Ολο λέει , λέει , λέει , αλλά αναφορές απο ιστορικές πηγές για τις αρλούμπες που λέει πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=fdp-dWvFYxM
Ειπες κατι βολευΤα? ΑΛυτρωτισμο να ζηταν τα σκοπια απο εμας? Συνελθε πριν ειναι αργα .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Μόχλα μόνο που δέχθηκαν συγχαρητήρια απο το νατο (για το σκοπιανό) και το έχουν καμάρι τους πρέπει να τους ρίξουμε πίσσα και πούπουλα. Οι αριστεροί της δεκάρας που τολμάν να το παίζουν αριστεροί ακόμη. Και επίσης όποιος είναι αριστερός δεν σημαίνει οτι δεν είναι και πατριώτης. Αλλά για αυτούς τους ανήθικους του συριζα είναι πλέον και φασίστας. Χειρότερος φασίστας απο αυτούς του συριζα δεν υπάρχει. Φασίστες και μεγάλοι είναι μάλιστα.
Σας ευχαριστώ.