Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Βλέπω ότι μπερδεύονται στο δημαρχείο. Συμβαίνει κάτι; Δε θα παραστεί ο Γκυρίνης στο πατριωτικό σόου του Τζίτζι; Γίνεται να απουσιάσει η Αλεξάνδρεια;

Φαίνεται ότι στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας τους έχει πιάσει ένας οίστρος όλους αυτούς που παριστάνουν τους μακεδονομάχους και δεν τους μένει χρόνος και μυαλό να σκεφτούν τα στοιχειώδη. Προγραμμάτισαν λοιπόν συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ. 
Εκτός του ότι από την ημερήσια διάταξη απουσιάζει η..... πρόταση του δημάρχου να φτιάξει αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου με ή χωρίς του Βουκεφάλα (ναι, ακριβώς έτσι το αναφέρει στη σελίδα της δημοτικής παράταξης στο facebook) και να μετονομάσει όλες τις πλατείες του δήμου δεν έκαναν έναν στοιχειώδη προγραμματισμό και έβαλαν τη συνεδρίαση αυτή πάνω στην διευρυμένη συνεδρίαση που κάλεσε ο Τζιτζικώστας την ίδια μέρα στη Σαλονίκη στις 6μμ.

Θα πει κανείς ότι μπορεί ο Γκυρίνης και οι συνεργάτες του να προλάβουν να πάνε και στον Τζιτζικώστα και να επιστρέψουν στην Αλεξάνδρεια στις 8 να αρχίσει το συμβούλιο.
Ναι, άμα είμαστε στην Αγγλία ίσως προλάβαινε αλλά εδώ θα είστε ότι και η εκδήλωση του Τζιτζικώστα στις 8 το βράδυ θα αρχίσει.

Συνεπώς,
ο δήμαρχος Γκυρίνης και οι συνεργάτες του είτε θα πρέπει να αναβάλουν τη συνεδρίαση και να την πάνε μια μέρα πίσω είτε θα απουσιάσουν μαζικά από την εκδήλωση του Τζιτζικώστα όπου θα παραβρεθούν όλοι οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ κλπ και όπως αναμένεται να γίνει ένα σόου μακεδονομάχων και είναι αδύνατον να απουσιάσει ο δικός μας δήμαρχος.
Λοιπόν, η πρόταση είναι να αναβληθεί το συμβούλιο για να μη χαθεί τέτοια μεγάλη ευκαιρία που θα κάνει το δήμο μας διάσημο αφού εγώ θεωρώ βέβαιο ότι ο Γκυρίνης θα βρει τρόπο να εκφωνήσει κάποιο λογύδριο όπως έκανε στη Βέροια.
Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες.

Με έκπληξη και πατριωτική στεναχώρια διαπιστώνω ότι από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης απουσιάζει η εμπλουτισμένη πατριωτική πρόταση του Γκυρίνη να παραγγείλει αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου με ή χωρίς Βουκεφάλα (μιλάμε για απίθανη σύνταξη) και μετονομασία όλων των πλατειών του δήμου καθώς και τοποθέτηση σημαιών παντού.
Γιατί αγαπητέ δήμαρχε δεν κατεβάζει την εν λόγω πρόταση στο σώμα; Γιατί δεν κάνεις ένα σούπερ πατριωτικό εισηγητικό; Μήπως κάνεις πίσω και προδίδεις τον αγώνα τον ιερό;

Και με την ευκαιρία της συνεδρίασης μια ...διπλή ερώτηση:
Πως είναι δυνατόν τεχνικά ο Βουλγαράκης να αντικαθίσταται από μέλος της Σχολικής Επιτροπής στο θέμα Νο42 και να είναι εισηγητής της Σχολικής Επιτροπής στο Θέμα Νο49; Γίνεται;
Επίσης, στο θέμα που εισηγείται ο αντιδήμαρχος Δριστάς και αναφέρεται στην παραχώρηση του πέριξ χώρου στο αναψυκτήριο στο Αμφιθέατρο γιατί δεν αναφέρονται τα τετραγωνικά μέτρα που παραχωρούνται παρά μόνον το μίσθωμα; Δηλαδή, με 200 ευρώ πόσα τετραγωνικά παραχωρούνται;
Αυτά και αναμένω 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην τους γλεντάς τόσο άστους να κάνουν το κομμάτι τους τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπερδεύονται απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και για αυτό είναι πολιτικά επικίνδυνοι. Η ετεροχρονισμένη αντίδραση του Γκυρίνη για μετονομασίες πλατιών και η τοποθέτηση αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου φαίνετε πως πέρασε στο χρονοντούλαπο τις ιστορίας. Πήγε να το παίξει Μακεδονομάχος και μεγάλος πατριώτης, αλλά ούτε αυτό δεν ήτανε ικανός για να το υποστηρίξει. Πώς να εξηγήσω το γεγονός ότι έθεσε προ ημερήσιας διάταξης μετονομασίες πλατιών και ανάμεσα στις μετονομαζόμενες ήτανε και η Πλατεία 19ης Μαΐου που συμβολίζει το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ!!!! Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετος? Και όμως είναι!!! Αυτό μαρτυρούν οι πράξεις του.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ,ΤΣΙΠΟΥΡΟ 20 ΒΑΘΜΟ,ΤΕΜΠΕΛΙΑ 20 ΒΑΘΜΟ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος μπορεί να προτάθηκε από τον Γκυρίνη αλλά ψηφίσθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους......
Αυτό συνεχώς το ξεχνά ο κος πρόεδρος και λιβανίζει μονίμως τον δήμαρχό του.
Δυστυχώς με τον τρόπο αυτό τον αφηνει απροστάτευτο το φουκαρά και τονεπιτρέπει να αμολάει κοτσάνες καραμπινάτες του τύπου ,,πλατεια 19ης ΜΑίου,, να μετονομασξεκ σε ,,πλατεία Ολυμπιάδας,, παρακαλώ.
Κάποιος ας τους συμμαζεψει επιτέλους , εκθέτουν ανεπανόρθωτα το δήμο μας.