Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πάει κι αυτός - Παραιτήθηκε ο Βουλγαράκης από Αντιδήμαρχος κλπ και μείναν 3 και ο Γκυρίνης!!! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα παρακαλώ

Σε λίγο διάστημα, να συνεχιστεί αυτή η αποψίλωση, θα μείνει μόνος του και αυτό θα είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σε έναν δήμαρχο που πριν τέσσερα χρόνια εκλέχτηκε με ευρεία πλειοψηφία και ...κατάφερε το ακατόρθωτο.
Ναι, αναφέρομαι στην παραίτηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας Μπάμπη Βουλγαράκη που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί και οι..... πληροφορίες λένε ότι έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Γκυρίνη αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και εξ άλλου, ο Βουλγαράκης δεν μοιάζει επ΄ ουδενί στον Ισαάκ τον Αυτοτελή που παραιτούνταν, ανακαλούσε στο δεκάλεπτο και μετά έκανε και μια τροποποίηση παραίτησης!
Από τους πέντε αντιδημάρχους που όρισε πέρσι τον Μάρτιο ο Γκυρίνης απόμεινε με τρεις (Δριστάς, Τόκας, Σαρακατσιάνος) ενώ έχουν αποχωρήσει Βουλγαράκης και Ισαάκ. Αυτό θα πρέπει να είναι πανελλήνιο ρεκόρ και αξίζει να το ψάξει κανείς αν έγινε παρόμοιο σκηνικό σε άλλον ελληνικό ΟΤΑ.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι από την δημοτική ομάδα ήδη έχει αποχωρήσει οργανικά και πολιτικά ένα μεγάλο τμήμα (ομάδα Ναλμπάντη) και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι απέναντι πολιτικά στον δήμαρχο Γκυρίνη είναι να απορεί κανείς με ποιους τελικά έχει απομείνει ο δήμαρχος που τον στηρίζουν.

Το καράβι της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι προφανές ότι μπάζει νερά, ο καπετάνιος παραμένει αδρανής στο σαλόνι ακούγοντας μουσική, το πλήρωμα ήδη έχει βάλει τα σωσίβια και κατεβάζει τις σωστικές λέμβους εκτός ορισμένων γενναίων που χωρίς να έχουν θεσμική αρμοδιότητα έχουν πιάσει το τιμόνι και προσπαθούν να σώσουν την παρτίδα γιατί έχουν φιλότιμο. Μέχρι πότε θα αντέξουν κι αυτοί;
Ο δήμαρχος Γκυρίνης έπαιξε τα χαρτιά του και έχασε για έναν απλό λόγο: Δεν άκουγε κανέναν συνεργάτη του. Γιατί; Ρωτήστε τον. Αδιαφόρησε για την δημοτική του ομάδα και ουδέποτε έκανε διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Γιατί; Ρωτήστε τον. Δεν εμπιστεύτηκε κανέναν υπάλληλο της υπηρεσίας (υπάρχουν και εξαιρέσεις) και έβαλε το σύνολο της υπηρεσίας απέναντί του. Γιατί; Ρωτήστε τον. Δε διανοήθηκε ποτέ ότι μπορεί να κάνει δημόσια αυτοκριτική, να παραδεχτεί τα λάθη του και να ξεκινήσει στη βάση αυτών που προεκλογικά έλεγε και δεσμεύονταν. Γιατί; Ρωτήστε τον.

Όποιος ακόμα θεωρεί ότι μπορεί, ότι έχει τις δυνατότητες ο Γκυρίνης να επανεκλεγεί δήμαρχος τον Οκτώβριο του ΄19 να είναι σίγουρος ότι θα διαψευστεί.


Η παραίτηση του Μπ. Βουλγαράκη είναι η εξής:
Αλεξάνδρεια, 5 Ιουνίου 2018
 Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου που μου έχετε αναθέσει, από την Οικονομική Επιτροπή καθώς επίσης και από όλες τις επιτροπές που έχω ορισθεί, καθώς σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, απρόβλεπτοι παράγοντες της ζωής που αφορούν στον εργασιακό μου χώρο, δεν καθιστούν εφικτή την παράλληλη
άσκηση της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Η ανταπόκρισή μου στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου παράλληλα με την εργασία μου είναι αδύνατη, οπότε η επιλογή μεταξύ των δύο είναι μονόδρομος καθώς δεν θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου απρόσκοπτα για το καλό των συμπολιτών μου και της οικογένειάς μου.
Θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την τιμή που μου κάνατε να μου εμπιστευθείτε τη θέση του Αντιδημάρχου στον ευαίσθητο τομέα της διεύθυνσης Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας , καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Ανέλαβα τα καθήκοντά μου σε μία πολύ δύσκολη για το Δήμο μας περίοδο και προσπάθησα να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα , με δεδομένη την ένδειά μας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και κυρίως σε μηχανολογικό
εξοπλισμό. Ήδη, ως διεύθυνση Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, έχουμε ολοκληρώσει τον κανονισμό καθαριότητας , που τόσα χρόνια δεν υπήρχε στο Δήμο μας, και παράλληλα έχουμε ξεκινήσει τις διεργασίες για την αγορά οχημάτων πολιτικής προστασίας (δύο λαστιχοφόρων εκφορτωτών κι ενός μικρού εκσκαφέα) και δύο νέων απορριμματοφόρων. 
Επίσης, η προμήθεια κάδων για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018 βρίσκεται σε φάση υπογραφής συμβάσεων και η μελέτη συντήρησης κι επισκευής οχημάτων για το έτος 2019 σε προχωρημένο στάδιο. Πιστεύω πως η
τυπική πλέον ολοκλήρωσή τους, θα είναι στις προτεραιότητές σας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του δημοτικού συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με τη θετική ψήφο τους σε θέματα που αφορούσαν τον τομέα διεύθυνσής μου και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και υπόσχομαι ότι θα είμαι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό του τομέα ευθύνης μου για το πραγματικά δύσκολο έργο που επιτελούν και βγάζουν εις πέρας καθημερινά με πραγματικά πενιχρά μέσα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την προϊσταμένη του τμήματός μου κ. Παπαδημητρίου Σούλα για το εργασιακό ήθος και τη συνέπειά της.
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και θα παραμείνω φυσικά στο πλευρό όλων συνεχίζοντας να στηρίζω το έργο της παράταξής μας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου προσφέροντας το καλύτερο δυνατό με τα όσα έχω προσκομίσει στον 1,5 χρόνο θητείας μου.

Με εκτίμηση,
Βουλγαράκης Χαράλαμπος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπίνο μου, έκανες την καλύτερη επιλογή στην ποιο κατάλληλη στιγμή. Διότι δεν επίκειται καταιγίδα αλλά ΤΣΟΥΝΑΜΙ. Αλλοίμονο στον αντικαταστάτη σου!!! Στα πόστα που παραιτήθηκες.

Ανώνυμος είπε...

Απο την μερα που ξεκινησε ως αντιδημαρχος καθαριοτητας βρωμισαν τα χωρια μας!!!τα σκουπιδια τα μαζευαν καθε 20 μερες!!!πολυ μεγαλο χαλι!!!!αραγε θα μεινει κανεις μεχρι τελος!!!????

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ 80ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ??ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΛΥΚΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ@ΧΔ@ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε εφαγε ο τοκας.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μυρίστηκε ο Βουλγαράκης και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Τις αιτιολογίες τις παραίτησης τις θεωρώ προσχηματικές. Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα στον διάδοχο του.

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ : Ο επόμενος πότε παραιτείται? 1) σε μία εβδομάδα, 2) σε δύο εβδομάδες, 3) σε τρείς εβδομάδες?. Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει ένα Σαββατοκύριακο στο Μέτσοβο για δύο άτομα!!!

Ανώνυμος είπε...

αντε στην ευχη του θεου. Κανεις δεν σε γουσταρε και το ξερεις καλα. Ευτυχως εγινες λαγος...Οτι εισαι παντα στα δυσκολα.