Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

αποκλειστικό - Πρόταση πακέτο δημοτικού συμβούλου την Τετάρτη: Επίσημη αργία η 10η Ιουνίου, και μαζικά βαφτίσια!!! Τι θα κάνει ο Γκυρίνης;

Η πρεμούρα του δημάρχου Γκυρίνη να παραστήσει τον μακεδονομάχο φαίνεται ότι αναγκάζει και άλλους συναδέλφους του να παίξουν στο ίδιο γήπεδο και να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση που αυτός πρώτος έδειξε και άνοιξε το δρόμο με αγάλματα και τις μετονομασίες πλατειών.΄
Έφτασε στα χέρια μου συνολική πρόταση που ένας..... δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας παρακαλώ θα καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Μια ολοκληρωμένη πρόταση πακέτο που εκτός των αγαλμάτων θα περιλαμβάνει τα εξής:

1. Αγάλματα όχι μόνο στις εισόδους της πόλης Αλεξάνδρειας αλλά σε κάθε κοινοτικό κατάστημα.
2. Μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας σε "Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ" "
3. Μετονομασία των κεντρικών πλατειών των χωριών σε "Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου"
4. Ο χώρος όπου γίνεται η λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο να μετονομαστεί σε πλατεία Αριστοτέλους δεδομένου ότι ο δρόμος που περνάει έμπροσθεν λέγεται "οδός Μ. Αλεξάνδρου".
5. Να αποκτήσουν όνομα, να γίνουν δηλαδή "επώνυμα" τα δημοτικά σχολεία της Αλεξάνδρειας και των χωριών καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία. Δηλαδή να λέγεται "1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ο Μέγας Αλέξανδρος".
6. Να βαπτίζονται όλα τα αρσενικά παιδιά που είναι δημότες ή κάτοικοι του δήμου για μια πενταετία τουλάχιστον με το όνομα Αλέξανδρος και τα θηλυκά με το όνομα Ολυμπιάδα.
7. Να θεσμοθετηθεί ετήσια υποτροφία (δυο τον αριθμό) στους νεοεισερχόμενους φοιτητές των σχολείων του δήμου που θα έχουν αριστεύσει στα Αρχαία.
8. Να θεσπιστεί η 10η Ιουνίου, ημέρα θανάτου του στρατηλάτη, ως επίσημη αργία στο δήμο μας και παρελάσεις παντού χωρίς δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων. Μόνο παρελάσεις.

Είναι προφανές ότι η εν λόγω πρόταση είναι απολύτως εμπεριστατωμένη και εικάζω ότι ο δήμαρχος Γκυρίνης θα αναγκαστεί να συμφωνήσει. 
Γιατί, η λογική αυτό επιτάσσει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΜοχλα εγω προτεινω να βαπτισουμε τον δημαρχο απο παναγιωτη σε Αλεξανδρο.Νονος μα φυσικα ο Ζαεφ.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω στο Δήμαρχο να μετονομάσει μια μεγάλη Πλατεία σε πλατεία ΜΕΤΣΟΒΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ???ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ!!ΜΕΤΣΟΒΟ???????

Ανώνυμος είπε...

Με τον Μ.Αλέξανδρο δεν έχει σχέση σίγουρα.Εχει σχέση όμως με τον ,,αγαπητικό της βοσκοπούλας,,

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να την μετονομάσουμε σε πλατεία Μετσόβου? Ας την μετονομάσουμε σε πλατεία Bar Shark !!