Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με δήμαρχο Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη - Τι είπαν

καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλης ,ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σπυρίδης,ο Αναπλ. Συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και ο Στέργιος Μίχος από το  Συντονιστικό της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας. 

5 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

" καθώς και μια σειρά ζητημάτων καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Αλεξάνδρειας όπως και οι περισσότεροι ΟΤΑ στα χρόνια των μνημονίων."

Ολα καλα, ανηκομεν στην σκληρη δεξια παραταξη της ΚΕΔ και κανουμε αγωνα για την ΝΔ ο Δημαρχος και το ΠΑΣΟΚ ο προεδρος, αλλα πεταμε και καμια αντιμνημονιακη πορδιτσα στα δελτια τυπου..

Ανώνυμος είπε...

Ρε Λιολιοπουλε δεν είναι ανακοίνωση του δημάρχου. Η άποψη του σύριζα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο αυτό. Προσλαμβάνουμε και τον κουνιάδο του Βουλευτή μας από το Παλιοχώρι και τον τοποθετούμε στην Μελίκη ως……… υδρονομέα!!!! Αντιδήμαρχε Μελίκης είσαι πολύ μα πάρα πολύ λίγος!!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Συγνωμη λάθος. Νόμισα πως είναι Δ/Τ του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι κ της Δκσης δεν απαντατε να πειτε την αληθεια για την προσληψη του κουνιαδου του Βουλευτου μας κ Βεσυροπουλου και κρυβεσθε. Γιατι Κ Τοκα δεν βγαινεις να πεις την αληθεια και διασυρετε το ονομα του Βουλευτου. Εσυ δεν ζητησες την προσληψη του συγκεκριμενου υπαλληλου ως υδρονομεα, αλλα να τον χρησιμοπιεις ως χειριστη μηχανηματων. Φταιει σε τιποτε ο Βουλευτης. Εσεις τον πηρατε με αυτο τον τροπο, γιατι δεν ειχατε αλλη επιλογη. Να βγειτε και να αποκαταστησετε αμεσα το κυρος του Βουλευτου. Εισθε αξιοι της τυχης σας. Να τους χαιρεσε κ Βουλευτα. Τον πηρες και στις Βρυξελλες για να τον αναδειξεις. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.