Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας ο Στ. Μίχος - Παραιτήθηκε ο Αντ. Χατζόπουλος

Στ. Μίχος
ο νέος γραμματέας του
ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας
Αλλαγή γραμματέα είχαμε το προηγούμενο διάστημα στην Οργάνωση της Αλεξάνδρειας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά φαίνεται ότι έγινε εν κρυπτώ και παραβύστω και παράλληλα δεν αξιολόγησαν αυτή την εξέλιξη ως άξια να πάρει δημοσιότητα και έτσι το μάθαμε εντελώς τυχαία και μετά από αρκετές μέρες.

Ωστόσο, επειδή καμιά κίνηση στην πολιτική δεν είναι τυχαία ούτε χωρίς περιεχόμενο και πόσο μάλλον η εκλογή ενός νέου γραμματέα σε μια.... οργάνωση σαν της Αλεξάνδρειας είναι λοιπόν γεγονός και μάλιστα έχει και αρκετές παραμέτρους. Ο Στέργιος Μίχος, περί αυτού ο λόγος αφού αυτός εκλέχτηκε νέος γραμματέας της οργάνωσης, διαδέχτηκε τον Αντώνη Χατζόπουλο που παραιτήθηκε μετά τις βουλευτικές εκλογές. Οι πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι η αιτία της παραίτησης του τέως γραμματέα είναι η διαφωνία του σε ζητήματα οργανωτικής λειτουργίας καθώς και η κριτική που δέχτηκε για την στάση του στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Ο νέος γραμματέας είναι νέος στην ηλικία και σηματοδοτεί την ανανέωση που πιθανόν θέλει να φέρει η οργάνωση στο στελεχικό της δυναμικό. Είναι κομματικό μέλος εδώ και λίγα χρόνια και δεν έχει εμπλακεί σε μηχανισμούς. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και με ενεργή παρουσία στην Εθελοντική Ομάδα Αλεξάνδρειας που έχει να επιδείξει σημαντική δράση. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό που είναι στα "συν" είναι το γεγονός ότι εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του μεροκάματου.

Η επιλογή του Μίχου θεωρώ ότι είναι μια καλή κίνηση αφού οι οργανώσεις πρέπει να βγάζουν νέα στελέχη εξασφαλίζοντας την συνέχειά τους.

2 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Εδώ το ΚΚΕ άλλαξε ΓΓ και δεν πήραμε χαμπαρι, αυτό πταίσμα είναι! Καλη επιτυχία στον Στέργιο είναι αξιόλογο παιδι, αν και οπαδός της Ζωής!

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι ασαφές χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί δεν ρωτήσατε τον ίδιο τον κ. Χαντζόπουλο να σας εξηγήσει τους λόγους που παραιτήθηκε, αλλά αντί αυτού βασίζεστε σε "πληροφορίες που έχετε"; Δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν οι κανόνες της ορθής δημοσιογραφίας στη μικρή μας πόλη,όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δε ζούμε στο Μανχάταν.