Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ πoδοσφαίρου Γυμνασίων περιοχής Αλεξάνδρειας σχολικού έτους 2013-14


Την Τρίτη  4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν  με μεγάλη επιτυχία οι  «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ πoδοσφαίρου   Γυμνασίων  περιοχής Αλεξάνδρειας  σχολικού...
έτους 2013-14», που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΠΣΗΣ  Ημαθίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο του Νησελίου του Δήμου Αλεξάνδρειας και συμμετείχαν πέντε (5) Γυμνάσια (1οΓ/σιο Αλεξάνδρειας, 2οΓ/σιο Αλεξάνδρειας, Γ/σιο Μελίκης, Γ/σιο Καβασίλων, Γ/σιο Τρικάλων) με παρουσία περίπου  75 μαθητών.
       
Στους  «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» βασική επιδίωξη ήταν  οι μαθητές που συμμετείχαν, να παίξουν πoδόσφαιρο  να αποκομίσουν από την διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.
       
Σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.
          
Ο Δ/ΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΗΜΑΘΙΑΣ  κ. Φλιτούρης Ευθύμιος συγχαίρει  , όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής καθώς και την Ακαδημία ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας για την βοήθεια που προσέφεραν στους αγώνες.
           
Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του 1ουΓ/σιου Αλεξάνδρειας η οποία νίκησε στον τελικό την ομάδα του  2ουΓ/σιου Αλεξάνδρειας με σκορ 2-1.
           
Στον μικρό τελικό νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα του Γ/σιου Μελίκης η οποία νίκησε το Γ/σιο Καβασίλων με σκορ 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: