Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Βγήκαν στον δρόμο οι αγρότες της Αλεξάνδρειας / Δήλωση υποψήφιου δημάρχου Π. Γκυρίνη / φωτογραφίες

Η διοίκηση του αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας
Παρατάχτηκαν τα τρακτέρ στην δυτική είσοδο της Αλεξάνδρειας από το μεσημέρι ανταποκρινόμενοι οι αγρότες στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.
Το μεσημέρι που... επισκεφθήκαμε το χώρο ήταν γύρω στα εβδομήντα τρακτέρ και υπήρχε  η αισιοδοξία στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι θα πυκνώσει κι άλλο τις ερχόμενες μέρες η παράταξη.
Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα γίνει γενική συνέλευση των αγροτών ώστε να αποφασιστούν οι παραπέρα κινήσεις τους.

Το χώρο επισκέφθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του Σάκη Παντόπουλο που συνομίλησε με τους αγρότες συναδέλφους του και εξέφρασε την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι αδιέξοδα και δείχνουν ότι θέλουν να τιμωρήσουν τους αγρότες. "Δεν με βρίσκουν σύμφωνο τα μέτρα, είναι άδικα και καθόλου λειτουργικά. Κανείς δεν λέει να μην φορολογούμαστε γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εγώ αγρότης είμαι. Θέλουμε να φορολογούμαστε αλλά όχι με αυτόν τον τον τρόπο που δείχνει μια τιμωρητική διάθεση του υπουργείου απέναντί μας και μας συμπεριφέρεται με καχυποψία.
Είμαι εδώ παρών, δίπλα στον αγώνα των αγροτών του δήμου και δεσμεύομαι ότι τόσο στο πρόγραμμά του συνδυασμού μας που θα παρουσιάσουμε σε λίγο διάστημα όσο και ως νέα διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα έχουμε ειδικό κεφάλαιο για το αγροτικό και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για να δώσουμε αναπτυξιακή ώθηση στον αγροτικό κλάδο του δήμου"







Δεν υπάρχουν σχόλια: