Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δράση με ηρεμία στην "Λαϊκή Συσπείρωση" με τον Χρ. Αλευρά στον δήμο Αλεξάνδρειας

Στην «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με εκ νέου επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας τον Χρήστο Αλευρά επικρατεί ησυχία. Ο δημοτικός σύμβουλος αναζητάει υποψήφιους συμβούλους εκτός αυτών που δίνει το κόμμα (ένα είναι το κόμμα, το ΚΚΕ) ώστε να δώσει μια επιπλέον πινελιά στο ψηφοδέλτιο και να αποσπάσει ακόμα περισσότερους ψήφους εξασφαλίζοντας στα σίγουρα την εκλογή ενός συμβούλου και να μην ξαναπεράσει το δράμα του 2010 που την εξασφάλισε μετά βίας την...
τελευταία στιγμή.

Η παρουσία του Χρ. Αλευρά εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου ήταν διακριτή και ενοχλητική. Ανέδειξε θέματα και ζητήματα που προξένησαν την έντονη ενόχληση του απερχόμενου δημάρχου Δημητριάδη που ήθελε να τα καλύψει.

Ζητήματα όπως οι δωρεάν τράκτορες για την μεταφορά των σκουπιδιών που ποτέ δεν πήρε ο δήμος γιατί ήθελε να αγοράσει καινούργιους, το ζήτημα του νερού και των φίλτρων που τοποθετήθηκαν, η κατάσταση των δρόμων, η ανάπλαση που κατάντησε την Αλεξάνδρεια πηγή κινδύνων και ατυχημάτων είναι μερικά από τα θέματα που έθεσε ο Αλευράς στο συμβούλιο και σε ορισμένα από αυτά κέρδισε και τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: