Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Κατά των υποκριτών και μνημονιακών πολιτικών η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας

του Στέργιου Μίχου
από το valtos-alexandreia

Το κλείσιμο του γραφείου βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) στην πόλη μας ήταν ένα από τα θέματα της χθεσινής συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Αλεξανδρείας. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ένα άλλο φλέγον ζήτημα αυτό των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ για το οποίο υπήρξε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ομάδας ανασφάλιστων του...
ΟΑΕΕ κ. Κωστόπουλο για κινητοποιήσεις οι οποίες προγραμματίζονται αλλά και για τους επόμενους «στόχους» της κυβέρνησης.

Κινητοποίηση θα υπάρξει και για την Αλεξάνδρεια η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης με τον Εμπορικό Σύλλογο. Ο κ. Βαλαβάνης εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΗ πήρε τον λόγο στην συνέχεια και περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που θα επικρατήσει όταν ένα συνεργείο θα επιμελείται των βλαβών Βέροιας – Αλεξάνδρειας με τους κινδύνους που απορρέουν από αυτή την απόφαση. «το 60% των βλαβών αφορούν νοικοκυριά στα οποία υπάρχει ιατρικό μηχάνημα απαραίτητο για τον ασθενή, φανταστείτε να έχουμε βλάβη στα Ριζώματα και ταυτόχρονα στο Κλειδί» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Παπαδόπουλος ρώτησε αν η μεταφορά αφορά το κόστος ενοικίων ή άλλων εξόδων λαμβάνοντας την απάντηση πως τελικός σκοπός είναι το ξεπούλημα που άλλωστε είναι δρομολογημένο. 

Ο κ. Παπαδημας τοποθετήθηκε κάνοντας πρόταση για λήψη ασφαλιστικών μέτρων ενώ ρώτησε για το αν ενημερώθηκε κάποιος από τον Δήμο Αλεξάνδρειας με τον κ. Βουρλουμη να αναφέρει πως επικοινώνησε με τον κ. Κούγκα αλλά και τον Δήμαρχο ο οποίος του είπε πως θα το δει στην Αθήνα «από εκεί και πέρα δεν επικοινώνησαν μαζί μου». 

Με ψήφισμα, ως συνήθως, ετοιμάζεται να «απαντήσει» ο Δήμος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κ. Σπυρίδης ο οποίος ήταν παρών στην συνεδρίαση, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ουσταμπασίδη να υπερθεματίζει μιλώντας για υποκριτές που στηρίζουν τις μνημονιακες πολιτικές. 

ΠΗΓΗ: http://valtos-alexandreia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2135.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: