Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μικροπρέπεια ή είχαν όλοι δουλειά; Δεν πήγε κανείς από τον Δήμο στην συνέλευση του ΤΟΕΒ Τρικάλων

Πλούσιο φωτορεπορτάζ έχει στην σελίδα του ο Νίκος Σαλτουρίδης από τα Τρίκαλα και για την γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Τρικάλων που έγινε σήμερα το πρωί.
Αυτό που κρατάω είναι η απουσία της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, γεγονός που σημαίνει ότι προσκλήθηκαν αλλά δεν πήγαν.
Γιατί; Μήπως γιατί ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ  Τρικάλων Μόσχος Κυτούδης δεν είναι φίλα προσκείμενος στον Δημητριάδη και στην παρέα του; Μήπως γιατί έχει συνταχθεί με την παράταξη Γκυρίνη; Δεν το...
πιστεύω ότι οι απερχόμενοι με πρώτο τον Δημητριάδη κάνουν τέτοιες μικρότητες. Δεν τον πιστεύω.

Δείτε το ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό από το: trikala-imathias.blogspot.gr/


Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΟΕΒ Τρικάλων η τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων με θέματα:
1. - Έγκριση του Ισολογισμού και του Απολογισμού χρήσης 2013.
2. - Έγκριση του Προϋπολογισμού χρήσης 2014.
3. - Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για τροποποιήσεις του Προϋπολογισμού 2014.
4. - Έγκριση του Κανονισμού Αρδεύσεως αρδευτικής περιόδου 2014.
5. - Διάφορες ανακοινώσεις – Προτάσεις.

Στη συνέλευση ήταν παρόντες ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κανάκας Βασίλειος, ο διευθυντής ΓΟΕΒ πεδ. Θεσ/κης – Λαγκαδά κος Χατζηπαππάς Βασίλειος και η προϊσταμένη ΓΟΕΒ τομέα Αλεξανδρείας κα Μηνοπούλου Αθηνά, οι οποίοι συνεχάρηκαν τη διοίκηση για το έργο της. Αισθητή ήταν η απουσία εκπροσώπου του δήμου Αλεξανδρείας.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με ομόφωνη ψήφιση όλων των θεμάτων. Μετά τη Γενική Συνέλευση ακολούθησε τσίκνισμα για όλους τους αντιπροσώπους λόγω της ημέρας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: