Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Βουτιά στο κενό περιπολικό "φέρετρο" με 2 αστυνομικούς στη Βέροια, Σώθηκαν από θαύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το ατύχημα συνέβη μεταξύ των ωρών 5 με 6 το πρωί στην πόλη της Βέροιας, όταν περιπολικό του τοπικού τμήματος με δύο αστυνομικούς κινούνταν πάνω σε γέφυρα  με χαμηλή ταχύτητα, όμως το καταπονημένο από τα πολλά χιλιόμετρα και την έλλειψη συντήρησης αστυνομικό όχημα, δεν...
φαίνεται να "υπάκουσε" στην εντολή του ... τιμονιού. 

Αντί για ελαφριά στροφή, το περιπολικό συνέχισε την ευθεία πορεία με αποτέλεσμα να "καταποντιστεί" στα νερά ενός χείμαρρου από ύψος 10 μέτρων! Ευτυχώς, οι δύο αστυνομικοί που είχαν άγιο, την γλίτωσαν με κατάγματα στο κεφάλι και σε άλλα του σώματος και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. 

Το συγκεκριμένο περιπολικό όμως σημειώνουν πληροφορίες του bloko.gr, αποτελούσε ... μήλο της έριδος μεταξύ των υπηρειών για το ποιος δεν θα το πάρει εξαιτίας της ακατταλληλότητας και των πολλαπλών αναφορών που συνόδευαν το δελτίο συντήρησης του για αντικατάσταση ή απόσυρση. 

Δεδομένης της κατάστασης και των συνθηκών του -ευτυχως ατυχήματος και όχι δυστυχήματος- ξεσηκώθηκε η δικαιολογημένη οργή των αστυνομικών που πειθαναγκάζονται να κάνουν περιπολίες με περιπολικά φέρετρα. 
Να λοιπόν γιατί η ηγεσία εξαίρεσε από τα ΚΤΕΟ τα αστυνομικά οχήματα και είναι ένα θέμα που θα πρέπει να ενσκήψει με περισσότερη θέρμη κι ενδιαφέρον ο ένστολος συνδικαλισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: