Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

"Αυτά κάναμε για να παραμείνει το γραφείο Βλαβών της ΔΕΗ στην Αλεξάνδρεια" / Έσπευσε να "καπελώσει" το θέμα και πάλι ο Δημητριάδης

Παλιά, όταν υπήρχαν χαμόγελα και όχι  ..."καπέλα"
Ο εμπορικός σύλλογος Αλεξάνδρειας πασχίζει να παραμείνει στην Αλεξάνδρεια το γραφείο βλαβών της ΔΕΗ ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Το ΔΣ εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία περιγράφει τις ενέργειες αυτές.Είναι οφθαλμοφανής η απουσία αναφοράς στην διοίκηση του...
Δήμου Αλεξάνδρειας και του απερχόμενου δημάρχου Φ. Δημητριάδη που έσπευσε να καρπωθεί την παραμονή του γραφείου στην πόλη θέλοντας να καπελώσει για ακόμα μια φορά την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου.

Η ανακοίνωση είναι:

"Κύριος στόχος των ενεργειών μας είναι να πάρουμε ΕΓΓΡΑΦΕΣ  δεσμεύσεις, που θα αποδεικνύουν την παραμονή του γραφείου βλαβών ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.
           
"Εν αρχή να σας ενημερώσουμε ότι, υπάρχει προφορική δέσμευση της Διεύθυνσης της ΔΕΔΔΗΕ Ν. Ημαθίας, για αναστολή της απόφασης (κλεισίματος του γραφείου της Αλεξάνδρειας) για κάποιους μήνες. Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή, έπαιξαν, η πίεση που ασκήσαμε τόσο προς τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, όσο και προς τους τοπικούς Βουλευτές. Στην προσπάθειά μας να πάρουμε γραπτές δεσμεύσεις, ήρθαμε σε προσωπική επικοινωνία με το Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ  Ν. Ημαθίας κ. Τσακαλίδη.
           
Ο κ. Τσακαλίδης απέφυγε να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα που του θέσαμε (γιατί άραγε;). 
Τον ρωτήσαμε, για ποιο λόγο είχε πάρει την απόφαση το μήνα Φεβρουάριο, να κλείσει το γραφείο στην Αλεξάνδρεια και να χρησιμοποιήσει το προσωπικό του γραφείου της πόλης μας, στη Βέροια. 
Ακόμη ρωτήθηκε, τι θα κάνει σε περίπτωση ταυτόχρονης βλάβης στο χωριό Σφηκιά και στο χωριό Κλειδί (απόσταση 70χλμ ορεινού όγκου), όπως δεν ήθελε να μας αποκαλύψει το οργανόγραμμα και για το «τι μέλλει γενέσθαι» με το γραφείο της Αλεξάνδρειας. 

Επίσης, απέφυγε χαρακτηριστικά να δεσμευτεί ώστε να μας απαντήσει γραπτώς (σε όλα τα ερωτήματα), δηλώνοντας αναρμόδιος και ότι έχει όλο το δικαίωμα να μην απαντήσει ούτε γραπτώς, ούτε προφορικά. 
Αυτό που δεσμεύτηκε (μόνο προφορικά) είναι ότι για τους προσεχείς και μόνο μήνες, δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το γραφείο βλαβών στην πόλη μας.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε γραπτή δέσμευση από την Κεντρική Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, για παραμονή του γραφείου βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ στην πόλη της Αλεξάνδρειας, επ’ αόριστον. 
Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το έγγραφο που αποστείλαμε στην Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ. 

Υ.Γ. Θεωρούμε ηθική υποχρέωση να κάνουμε ειδική μνεία στη Διοίκηση του Σωματείου των εργαζομένων της  ΔΕΔΔΗΕ  Ν. Ημαθίας, η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αντιλαμβανόμενη τον πραγματικό της ρόλο. 
Όπως φαίνεται η νέα γενιά Συνδικαλιστών οδεύει στο σωστό δρόμο".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξιοι συγχαρητηριων εκει στον Εμπ. Συλλ. και στη διοικηση αυτου. Θα πρεπει να σκεφτουν και κατι παραπανω για τον Δημο. Τετοιοι ανθρωποι χρειαζονται ...