Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ανοιχτές οι συνελεύσεις της ΝΔ Αλεξάνδρειας αλλά ο κόσμος δεν πάει!!! Διχαστικός σαν του Άδωνη ο πολιτικός λόγος του προέδρου

Ως γνωστόν η ΝΔ στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας οργανωτικά ήταν και παραμένει ανύπαρκτη εδώ και χρόνια. Τα γραφεία που κάποτε έσφυζαν από ζωή και λαμβάνονταν αποφάσεις αράχνιασαν και ο....
ιδιοκτήτης τους αναζητούσε τους υπεύθυνους να πληρωθεί τα ενοίκια που είχαν ανέρθει σε κάποια χιλιάρικα ευρώ.
Πριν από λίγους μήνες αναδείχτηκε μια νέα διοικούσα επιτροπή η οποία ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα της "ανάστασης" της οργάνωσης. Εγχείρημα με πρόεδρο τον γνωστό στην περιοχή επιχειρηματία Νίκο Τάκη που ωστόσο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα έσπευσε να ακυρώσει πολιτικά την όποια συμβολή του στα κοινά αφού επέλεξε να ταυτιστεί με το ποιο ακροδεξιό τμήμα της ΝΔ στο όνομα του "αναμορφωτή" του κόμματος, του Μητσοτάκη!
Ο Νίκος Τάκης με σπουδή άρχισε να ποστάρει στον "τοίχο" του στο φ/β σημειώματα αναφερόμενος σε "κομμουνιστοσυμμορίτες" κλπ χρησιμοποιώντας γλώσσα παρελθόντος. Αν μη τι άλλο αυτή η επιλογή δε συνιστά το "μπροστά" που δήθεν ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης.
Εν τοις πράγμασι η νέα διοικούσα επιτροπή αφού εγκληματίστηκε στους νέους ρόλους αποφάσισε να κάνει ένα άνοιγμα στους Νεοδημοκράτες και εξήγγειλε ανοιχτές συνελεύσεις, πράγμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του κόμματος. Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση έγινε στο Πλατύ και η προσέλευση του κόσμου ήταν απογοητευτική. Δεν πτοήθηκαν οι κομματικοί αρμόδιοι και έκαναν προχτές ακόμα μια συνέλευση, αυτή τη φορά στη Μελίκη. Και εκεί τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα αναφορικά με την συμμετοχή του κόσμου.

Η τρίτη εκδήλωση θα γίνει στην Αλεξάνδρεια και κατά τα φαινόμενα η συμμετοχή δεν θα αντιστοιχεί στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί επισταμένως από τα κανάλια με νύχια και με δόντια ότι η ΝΔ προηγείται με ...διψήφια διαφορά. Αλλά αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα και θα σταθώ στο περιεχόμενο του καλέσματος της οργάνωσης της ΝΔ Αλεξάνδρειας που φέρει την υπογραφή του Νίκου Τάκη.
Η πρόσκληση αποτυπώνει την προσωπική του θεώρηση για την πολιτική αντιπαράθεση η οποία συνεχίζει φανατικά να αναπαράγει τα όσα λέει ο Άδωνης και οι οπαδοί του. 

Διαβάστε το κάλεσμα του προέδρου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αγαπητοί φίλοι,
με χαρά και ενθουσιασμό συνεχίζουμε με τη ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας, τις ανοιχτές συναντήσεις μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μετά το Πλατύ και τη Μελίκη, ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρειας.
Σας Προσκαλούμε τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.
Θα είμαστε εκεί, όλα τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, τα μέλη της Νομαρχιακής, το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ και όλο το παλιό και νέο πολιτικό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου μας.
Θα είμαστε όλοι εκεί, για να σας ακούσουμε, να καταγράψουμε τις απόψεις σας, τα δικαιολογημένα παράπονα σας, την κριτική σας και να χαράξουμε μαζί μια πορεία νίκης και απαλλαγής από την χειρότερη κυβέρνηση της χώρας.

Από μια κυβέρνηση της αυταπάτης και της υποχώρησης, μιας καταστροφικής κυβέρνησης για την οικονομία και επικίνδυνα επιζήμιας για το Έθνος.

Από μια κυβέρνηση που για λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία πούλησε, το ΟΝΟΜΑ, την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΓΛΩΣΣΑ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της ιστορίας μας.
Προσκαλώ όλους εσάς παλιά και νέα μέλη, φίλους της Νέας Δημοκρατίας που είσαστε πάντα παρόντες στους αγώνες για μια Ελλάδα, με ευημερία, ισότητα και αληθινή δημοκρατία. Όλους εσάς που δικαίως νιώσατε πικρία και εγκατάλειψη, από τα πολλά λάθη και τις παραλείψεις.
Καλώ και όλους εσάς που φύγατε από κοντά μας, γιατί σας μάγεψαν τα ψέματα και οι υποσχέσεις του λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι κραυγές των ακραίων της πολιτικής μισαλλοδοξίας.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούμε, ένα κόμμα ανοιχτό στους πολίτες, ανοιχτό στο διάλογο, ακούμε τις απόψεις και την κριτική, συνδιαμορφώνουμε μαζί το πρόγραμμα μας και πάνω απ’ όλα είμαστε κοντά στον πολίτη.

Η Νέα Δημοκρατία είσαι εσύ, που αγωνιάς για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών μας.
Οι πόρτες της Τοπικής Οργάνωσης είναι και πάλι ανοιχτές και σε περιμένουμε.

Με εκτίμηση
Νίκος Τάκης
Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: