Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αδιαφορία και ανικανότητα τα δυο "ατού" της διοίκησης Γκυρίνη - φωτογραφίες




Λ
ένε ορισμένοι ότι η "λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά". Όντως, αν έχουν επιλυθεί τα μεγάλα και ψάχνουμε ποιος είναι καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος τότε ισχύει το παραπάνω σλόγκαν. 

Όταν όμως έχεις να κάνεις με τον......
δήμο Αλεξάνδρειας της εποχής Γκυρίνη τότε και η λεπτομέρια
αλλά και τα μεγάλα είναι άλυτα και χρονίζοντα προβλήματα με αποτέλεσμα το συνολικό έργο να είναι ...αόρατο, ανύπαρκτο.


Εν όψη εκλογών ορισμένοι δημότες αποφάσισαν να φωτογραφίζουν τα κακώς κείμενα, τα άσχημα που βλέπουν στο καθημερινό τους δρομολόγιο από το σπίτι στη δουλειά τους και να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους στο φ/β. Μέσω της άμεσης και αδιαμεσολάβητης καταγραφής που κάνουν αντίκρυσα ορισμένες φωτογραφίες που έρχονται από παλιά. Τις ίδιες φωτογραφίες "έβγαλα" και εγώ, "βγάλανε" και άλλοι και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: Πλήρης αδιαφορία, εγγυημένη ανικανότητα της διοίκησης να λύσει το παραμικρό ζήτημα. Λες και το κάνει επίτηδες ο Γκυρίνης.

Δείτε λοιπόν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα που απαθανάτισαν ορισμένοι δημότες και εκνευριστείτε ελεύθερα. Όσον αφορά για τις δικαιολογίες περί τομέων ευθύνης και ότι δεν είναι δική μας δουλειά οι στάσεις των λεοφωρείων αλλά του ΚΤΕΛ είναι τόσο γελοίες που δεν αντέχουν σε καμιά κριτική.





Δεν υπάρχουν σχόλια: