Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωσε το όνομα του Συνδυασμού ο Πανταζόπουλος ή ήταν τυχαίο;

Σάββατο πρωί και βλέπω στον "τοίχο" του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Αργύρη Πανταζόπουλου ένα ποστ και καθώς το διαβάζω "πίσω από τις γραμμές" υποψιάζομαι ότι μπορεί να υποκρύπτεται μια είδηση.

Το ποστ είναι το εξής:
"Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, τελευταίο του Νοεμβρίου, από τη.....
βροχερή Αλεξάνδρεια. 
Με πίστη και δύναμη για τον κοινό σκοπό, όλοι μαζί αξίζουμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε. 
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μπροστά!".

Ο Αργ. Πανταζόπουλος αρχίζει το μήνυμά του με τον κλασσικό τρόπο ενώ δεν παραλείπει να δώσει και περιγραφή του καιρού. Αν δεν το έκανε τι διάολο δικηγόρος θα ήταν.
Συνεχίζοντας εκφράζει για ακόμα μια φορά ώστε να εμπεδωθεί ότι ο αγώνας και η προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στον δήμο Αλεξάνδρειας συνεχίζεται. Και εκτιμώ ότι το λέει αυτό για να σταματήσουν ορισμένα παπαγαλάκια της κακιάς ώρας να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις.
Τέλος, και εδώ είναι το καινούργιο, κλείνει το μήνυμά του με έναν τίτλο: Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μπροστά!  Εμένα αυτό με φαίνεται ως σημαντικό και δε διστάζω να προβλέψω ότι μπορεί να είναι και ένα από τα πιθανά ονόματα της παράταξης του Πανταζόπουλου.
Λέτε; Θα δείξει...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω μαζί με τον Πανταζόπουλο να είναι υποψήφιος και ο γιός του Πασχαλιώρη. Γιατρός είναι το παλικάρι γιατί να μην είναι υποψήφιος? Όχι μαγκιές εκ του ασφαλούς κ Κώστα μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ