Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Παγκόσμιο ΣΟΚ!!! Η κοινότητα Τρικάλων μαζί με τον ΤΟΕΒ βγάλανε ψήφισμα για τη Μακεδονία- Ανησυχεί ο Τσίπρας με τον Κοτζιά

Αίφνης, ανήμερα της Κυριακής των Απόκρεω της Τυροφάγου εκδόθηκε ένα ψήφισμα με θέμα το "μακεδονικό" από την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων Ημαθίας του δήμου Αλεξάνδρειας της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος.
Ναι, μην απορείτε που τα γράφω όλα τούτα διότι έτσι συστήνεται η εν λόγω κοινότητα που συγκέντρωσε όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους και αφού συζήτησαν έβγαλαν ένα ψήφισμα με το οποίο καλούν την κυβέρνηση να μην..... διαπραγματευτεί τον όρο "Μακεδονία" για καμιά χρήση.
Το γεγονός ότι τα Τρίκαλα, ως αυτοδιοικητική οντότητα, ανήκουν στο δήμο Αλεξάνδρειας δεν φαίνεται να απασχόλησε ούτε τους τρεις δημοτικούς συμβούλους που υπογράφουν το κείμενο και είναι από το συγκεκριμένο χωριό ούτε την πρόεδρο του χωριού.
Και δεν τους απασχόλησε όλους αυτούς διότι προφανώς θεωρούν ότι το ψήφισμα που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας πριν από λίγες μέρες είτε ότι είναι ελλιπές είτε ότι ως Τρίκαλα χρειάζεται να δώσουν και το δικό του αποτύπωμα, τη δική τους ώθηση στον "μακεδονικό αγώνα". Προφανώς πιστεύουν ότι το χωριό τους είναι το κέντρο της Μακεδονίας, το κέντρο του κόσμου ίσως και ότι το δικό τους ψήφισμα θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις. Θα το δει ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας και θα αρχίσουν να προβληματίζονται δηλαδή.

Προσωπικά θεωρώ  ότι τέτοιου τύπου κινήσεις είναι το λιγότερο περιττές και το μόνο που προσφέρουν είναι πέντε λεπτά δημοσιότητας στους διοργανωτές τους.
Αν πρόκειται περί αυτού θεωρώ ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να κερδίσουν την δημοσιότητα. Αν όμως νομίζουν ότι μπορούν να ασκήσουν πίεση στην ελληνική διπλωματία για εθνικούς χειρισμούς τότε θα πρέπει να ψαχτούν...





7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ??ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ?Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ??ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΠΟΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΑ ΜΟΧΛΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΙΔΟΥ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΤΡΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΙ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔ......ΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΥΡΙΝΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΙΣΤΕ ΜΟΧΛΑ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ LED ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ POP UP ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η προταση Μοχλα τα σκοπια να παρουν την ονομασια ΑνωΜακεδονια και η Αλεξανδρεια κατω Σκοπια.Νομιζω το βρηκαμε.Μετα λες γιατι πηγανε στην Γυαρο οι Αριστεροι η ακρα αριστεροι το ιδιο κακο κανετε με τους ακρα δεξιους .

Ανώνυμος είπε...

Το παγκοσμιο σοκ εισαι εσυ μοχλα που αναδημοσιευεις και κοβεις και κειμενο αληθεια απο πιο site το πηρες?ο πρωτος που θα πας στη γυαρο θα εισαι.Το παγκοσμιο σοκ με τον Δημο Αλεξανδρειας δεν το βλεπεις βλεπεις το ψηφισμα απο τα τρικαλα.Μοχλα ζητω η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.Πανε στα σκοπια να κανεις τον δημοσιογραφο.

Ανώνυμος είπε...

Ο παπάς και ο χωροφύλαξ δεν υπέγραψαν ???

Ανώνυμος είπε...

Και που το κακό? Συγχαρητήρια για αυτό που έκαναν. Εαν ήταν ενεργοί όλοι οι τοπικοί φορείς σε θέματα που αφορούν την χώρα μας, την δουλειά μας, την ζωή μας, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Αλλά όταν κάτι βγάζει κάτι κάποιος που αφορούν ειδικά εθνικά θέματα σε εκνευρίζουν. Εαν έβγαζαν ανακοίνωση υπέρ του gay pride θα τους έδινες συγχαρητήρια. Θεωρώ την θέση σου παντελώς λάθος. Είτε αριστερός είτε δεξιός είτε ότι είσαι, Είσαι Ελληνας και αξίζει να υπερασπίζεσαι την χώρα που έχει εξάγει την δημοκρατία. Την δημοκρατία που την έχουμε παραχέσει με το συμπάθειο. Και όλες αυτές οι ανοησίες οδηγούν στην άνοδο της καρά άκρας δεξιάς. Δεν ξέρω εαν στην τελική είναι στόχος σου - σας να ανεβεί η ακροδεξιά. Οσο για τον κοτζια τσίπρα πιος τους μαμάει. Περαστικοί ήταν. Δεν πρόκειται να ξαναδούν φώς.
Καλησπέρα σας...