Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

βίντεο- Τρεις κι ο κούκος η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο νοσοκομείο Βέροιας- γιατί άραγε;

Η έλευση του υπουργού Υγείας στην Ημαθία ήταν γνωστή εδώ και μέρες. Η ώρα της επίσκεψης στο Νοσοκομείο Βέροιας επίσης γνωστή. Ωστόσο, ο υπουργός και οι βουλευτές που τον συνόδευαν όταν πήγαν στο νοσοκομείο της Βέροιας δε βρήκαν παρά μόνο.....
καμιά δεκαριά άτομα να κρατάνε ένα πανό που έγραφε "Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας" και πίσω από αυτό να βρίσκονται στελέχη του ΚΚΕ και άντε δυο τρεις συνταξιούχοι.
Μια εικόνα που αφενός δεν τιμά ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ που ευτελίζει με τέτοιες συγκεντρώσεις το νόημα της διαμαρτυρίας αφενός και αναδεικνύει την παθογένεια του χώρου που δεν μπορεί ούτε μια διαμαρτυρία της προκοπής να κάνει.
Έφτασε ο Ξανθός λοιπόν στο νοσοκομείο και εν μέσω συνθημάτων που ακούγονταν από την ντουντούκα έγινε δεκτός από τα στελέχη του ιδρύματος και αφού βημάτισε προς τον χώρο όπου τον περίμεναν ο δήμαρχος Βέροιας, ο Νομάρχης, ο ιατρικός σύλλογος κλπ φώναξε ένας εκ των διαμαρτυρομένων να συνομιλήσει μαζί τους. Ο υπουργός είπε "ελάτε μέσα να μιλήσουμε, θα μιλήσω με όλους" αφήνοντας τον συνομιλητή του να έχει ένα χαμόγελο αμηχανίας.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο ΛΑΪΚΟΥΡΑς

Δεν υπάρχουν σχόλια: