Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

video- Βασ. Μιχαλακάκης: Θα είμαι υποψήφιος με τον κεντροαριστερό υποψήφιο - Νάτα μας, και ακόμα δεν πιάσαμε ...Άνοιξη

Με πλήρη σαφήνεια και χωρίς περιστροφές σήμερα το πρωί στο ράδιο Αβένα και στους Καμπάνη και Κουρνιάκο ο πρώην πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ που στη....
συνέχεια μετεξελίχθηκε σε ΚΕΔΑ Βασίλης Μιχαλακάκης δήλωσε παρών και προανήγγειλε την διαθεσιμότητά του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Μιχαλακάκης, μετά από μια μακρόχρονη πολιτική "αγρανάπαυση" και προφανώς πιο ώριμος και σοφότερος δεν προχώρησε, αν και πιέστηκε, σε κριτική εναντίον της νυν διοίκησης Γκυρίνη ούτε άφησε υπονοούμενα παρά περιορίστηκε να αναδείξει ορισμένες παθογένειες του συστήματος λειτουργίας των ΟΤΑ και επισήμανε ότι θα είναι παρών στην εκλογική μάχη εάν και εφόσον συντρέξουν οι προγραμματικές προϋποθέσεις μιας παράταξης που θα δίνει τη δυνατότητα να παραχθεί μεταρρυθμιστικό έργο για τον τόπο.
Σε ερώτηση που του υποβλήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος και να κατανομάσει τον υποψήφιο δήμαρχο με τον οποίο θα στρατευτεί απάντησε εμμέσως πλην σαφώς λέγοντας ότι προέρχεται από την δημοκρατική παράταξη και αμέσως μετά σημείωσε ότι θα ήταν πολιτικά παράλογο να είναι δυο υποψήφιοι από τον χώρο αυτόν, τον χώρο της κεντροαριστεράς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "εάν είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Ναλμπάντης δε γίνεται να είναι υποψήφιος και ο Γκιόνογλου και το αντίστροφο".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ μεταρυθμιση ρε 8 χρονια με μπαμπη εφαγες τον τοπο ξεχασες τα παντα.καλως ηρθες αλλα μην λετε πραγματα που δεν τα πιστευετε.κανε αυτοκριτικη και ισως σε πιστεψουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μόλις θα έχουμε ξεμπερδέψει με το φέσι που μας άφησες από την ΕΔΑΝΑΛ θα επανέλθεις να μας δημιουργούσης ένα καινούργιο? Πρώτα κάνε την αυτοκριτική σου και μετά μιλάς για υποψηφιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Και άμα πάρεις ψήφο , γράψε μας.
Μόχλα γιατί δεν βάζεις και εσύ υποψήφιος? Περισσότερα χαρίσματα έχεις απο αυτούς που αναφέρεις στα ρεπορτάζ σου τελευταία.