Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δήλωση Τάσου Μπαρτζώκα: Η Ιστορία γράφεται από .....

Η Ιστορία γράφεται από τους Λαούς και σ’ αυτήν ο καθένας θα πάρει τη θέση που του αρμόζει!

Για ακόμη μια φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν περήφανα για τα εθνικά μας δίκαια, για το ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ότι δε θα εκχωρήσουμε ποτέ αυτά για τα οποία πάλεψαν οι προηγούμενοι.

Την Κυριακή στο Σύνταγμα οι Έλληνες είπαν όχι στην παραχάραξη της Ιστορίας.

Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση ευρισκόμενη προφανώς, σε....
πανικό, με μεθόδους που θυμίζουν θλιβερές εποχές και καθεστώτα, προσπαθεί να αλλοιώσει, να απαξιώσει το μήνυμα του Λαού. Χωρίς επιτυχία, βέβαια, γιατί αυτό είναι ισχυρό και καθολικό. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται αυτή και τα εντεταλμένα όργανά της. 

Αποκορύφωμα αυτού του τραγικού της ρόλου οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι υπήρξαν «ευσεβείς πόθοι για σεισμό και εκατομμύρια διαδηλωτών για το όνομα της Μακεδονίας», κλείνοντας τα μάτια στη μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων δεκαετιών.

Ναι, δυστυχώς αυτές είναι δηλώσεις του Πρωθυπουργού των Ελλήνων και όχι του Σκοπιανού Πρωθυπουργού!

Η Ιστορία, όμως, γράφεται από τους Λαούς, ειδικά όταν αυτή έχει να κάνει με αγώνες για την Πατρίδα και τα εθνικά δίκαια και σ’ αυτήν ο καθένας και η καθεμιά θα πάρει τη θέση που του αρμόζει!     

Δικηγόρος – Πολιτευτής ΝΔ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΑΤΕ ΤΟ1992 ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΤΑΣΟ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ.