Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αναγκαία αποκατάσταση με την απαραίτητη διευκρίνιση για δημοσίευμα για "πρώην κολλητό Χαλκίδη" και πως δημιουργούνται παρεξηγήσεις

Προ ημερών δημοσίευσα μια συνάντηση τριών νεοδημοκρατών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης που έγινε σε κεντρικό καφέ της Αλεξάνδρειας. Η συνάντηση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχ. Χαλκίδη ως υποψήφιου..... δημάρχου Αλεξάνδρειας.
Έγραψα ορισμένα πράγματα που εσφαλμένως αποδόθηκαν σε έναν εκ των παρισταμένων με αποτέλεσμα να προκληθούν παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και μια ενόχληση που ναι μεν έχει πραγματική βάση πλην όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός αυτής της δημοσίευσης.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου ο ένας εκ των τριών και πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μητρόπουλος, θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω ότι τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν αφορούν στο πρόσωπό του και ούτε είχα την παραμικρή διάθεση ή στόχευση να τον εκθέσω ή να το φέρω σε δύσκολη θέση. 
Θέλοντας λοιπόν να αποκαταστήσω την αλήθεια και την πραγματικότητα επισημαίνω ότι ο Β. Μητρόπουλος επ΄ ουδενί εμπλέκεται στα όσα γράφτηκαν και κατά την επικοινωνία που είχαμε και μετά από σχετική ερώτηση αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές του 2019 με δήλωσε σαφώς ότι δεν είναι σε θέση να πει από τώρα με ποιον θα είναι υποψήφιος, και συνεπώς αν θα είναι με τον Χαλκίδη ή όχι, αλλά με διευκρίνισε με νόημα ότι όσες φορές ήταν υποψήφιος  στις δημοτικές εκλογές ο Χαλκίδης ήταν απέναντί του!
Συνεπώς, τα όσα αυτές τις μέρες ειπώθηκαν από διαφόρους καλοθελητές εις βάρος του Β. Μητρόπουλου δεν έχουν καμιά βάση και αποτελούν προϊόν παρεξήγησης και τίποτα περισσότερο και προσωπικά του ζητάω συγνώμη για την ενόχληση που ένιωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: