Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Γκυρίνης για Χαλκίδη: με περισσή ανοησία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του!!! Ας μας πει σε τι βοήθησε την Ημαθία!

Συνέντευξη στην ιντερνετική τηλεόραση της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ στη Βέροια παραχώρησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης χτες το μεσημέρι. 
Ο δήμαρχος σήκωσε, έστω και με χρονοκαθυστέρηση το γάντι έναντι του Μ. Χαλκίδη και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την υποψηφιότητά του όσο και για το αν ευοδωθεί ή όχι.
Επίσης, ο Π. Γκυρίνης ανέδειξε τα.....

προβλήματα που απασχολούν τον δήμο και πιο ειδικότερα αναφέρθηκε στην τρομακτική έλλειψη προσωπικού αφού απουσιάζει το 51% των ανθρώπων που προβλέπεται για να στελεχώσουν τις υπηρεσίες και ως εκ τούτου ο δήμος αναγκάζεται να λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό το οποίο, όπως είπε ο δήμαρχος, υπερβάλει εαυτόν και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.

Στην ερώτηση που του τέθηκε από τον δημοσιογράφο Θ. Ελευθεριάδη αν είναι ικανοποιημένος από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα του έργου της διοίκησης είπε ότι ο ίδιος προσωπικά έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος και ότι πάντα θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους δημότες.
Για τα σκουπίδια και συνολικά τη διαδικασία της αποκομιδής είπε ότι όταν ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014 βρήκε έναν γηρασμένο στόλο οχημάτων- απορριμματοφόρων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα. Με συντονισμένες κινήσεις η διοίκηση έλυσε το πρόβλημα και τώρα πλέον η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, είπε ο Π. Γκυρίνης.

Απαντώντας για τις σχέσεις που έχει και σε ποιο κλίμα κινούνται με τον Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα είπε τα καλύτερα λόγια και μίλησε πάρα πολύ θερμά για το επίπεδο συνεργασίας που έχουν.

Το καλύτερο ο δήμαρχος το άφησε για το τέλος. Σε ερώτηση να σχολιάσει υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί ή θα ανακοινωθούν απάντησε "φωτογραφίζοντας" τον Μ. Χαλκίδη ως εξής: το γεγονός ότι μερικοί ελαφρά τη καρδία, με περισσή ανοησία κάποιοι πήραν ένα μικρόφωνο και θεωρούν ότι ανακοίνωσαν υποψηφιότητα, δεν την θεωρώ σοβαρή, δεν την λαμβάνω υπόψη μου ...."

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΣΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. 20% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας δραματικά αστείος δήμαρχος σε μια αστεία από κάθε άποψη συνέντευξη. Και θυμήθηκα εκείνο το παλαιό σύνθημα: Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Θα ρωτήσετε γιατί? Γιατί έτσι μου ήρθε στο μυαλό μου.

Ανώνυμος είπε...

Απλός Ελληνας πολίτης για Χαλκίδη: με περισσή ανοησία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του!!! Ας μας πει σε τι βοήθησε την Ημαθία!
Οχι ότι έχω σε εκτίμηση τον γκυρίνη ή τον χαλκίδη αλλά κάπως έτσι μου ήρθε να γράψω σχόλιο όταν είδα τον τίτλο. Απλά και ειλικρινά.
Αυτό φυσικά πάει και σε όλους τους άχρηστους εως σήμερα βΟλευτές του νομού μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Στη ζούγκλα επιβιώνουν διάφορα μικρά και μεγάλα ζώα. Έτσι λοιπόν ένα πρωινό ξεκινά ο λαγός και χτυπάει την πόρτα στο σπίτι τις καμηλοπάρδαλης, ανοίγει το καμηλοπαρδάκη και ρωτάει ο λαγός που είναι η μαμά σου? Σε γειτονικό σπίτι απαντά εκείνο. Και τότε ο λαγός του είπε : Πες την μαμά σου να μην ξανά φύγει θα περάσω να την γα@@@ω!! Το ίδιο είπε ολαγός σε πολλά ζώα τις ζούγκλας . Τελικά κατέληξε στο σπίτι του λιονταριού. Έκανε και εκεί την ίδια ερώτηση και έδωσε την ίδια εντολή στο λιονταράκι. Γυρίζει το λιοντάρι στο σπίτι του και το μικρό λιονταράκι λέει στο λιοντάρι το τι έγινε και τι του είπε ο λαγός. Βγαίνει το λιοντάρι και ψάχνει το λαγό να του ζητήσει εξηγήσεις . Μετά από λίγο βρίσκει το λαγό σε ένα ρυάκι να πίνει νερό και τον ρωτάει : γεια σου λαγέ, χαιρετώ τον άρχοντα τις ζούγκλας απαντά ο λαγός. Τι κάνεις το ξαναρωτά το λιοντάρι πως περνάς την μέρα σου? Και ο λαγός του απαντά : Να λίγο βοσκάω, λίγο κοιμάμαι, λίγο χαζέυω εδώ και εκεί, ε λέω καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα μου!!!!!! .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ.ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΧΛΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΩΡΑΙΟΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΣΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Ανώνυμος είπε...

4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΩ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΙΟ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΥΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΙΚΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ??ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 9:44.
Κούνησε λίγο το κεφάλι σου για να δεις αν υπάρχει μυαλό μέσα και αν υπάρχει να μπει στη θέση του , ώστε την επόμενη φορά να γνωρίζεις τι γράφεις. Προς ενημέρωση των αναγνωστών καλύτερα, Εσύ Αποτυχημένε Ανώνυμε θα έπρεπε να ξέρεις πως η γυναίκα του Μοχλα δεν δουλεύει Ούτε στο κοινωνικό φαρμακείο Ούτε στο κοινωνικό παντοπωλείο. Για ποια πίεση ακριβώς μιλάς λοιπόν? Και το χειρότερο από όλα είναι Το βρίσκεις σωστό και οικειοποίησε το γεγονός πως για γίνει κάτι θετικο και ομορφο στην Ελλάδα, θα πρέπει κάποιος να πίεσει η να λαδώσει η να επηρρεασει ...Φαντάζομαι πως η φιλοσοφια που σε χαρακτηρίζει είναι η ρουσφετολογία. Μπράβο, συνέχισε έτσι Απαιδευτε και Ημιμσθη Αναγνώστη και η αναπτυξιακή σου πορεια θα είναι δεδομένη...αποτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν? Να ακούγονται αυτά από χείλη Δημάρχου? Και ακόμη χειρότερα ο κύριος που παριστάνει τον δημοσιογράφο νομίζει ότι ασκεί το λειτούργημα τις ενημέρωσης?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 1.59 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΧΛΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΥΘΗΚΕ.ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ.ΡΩΤΑ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΗΜΙΜΑΘΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ.ΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ.ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΛΑΞ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

χαρη υπαρχει κατι στο πρασινο μιλι του καφτερανη.γιατι δεν το σηκωνεις να ενημερωθουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ.ΜΟΧΛΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.