Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Συνεδριάζει η διοίκηση της ΚΕΔΑ για κανονισμό ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, προμήθειες κλπ- Αναλυτικά τα θέματα

Στ. Δελιόπουλος
Μεθαύριο Τρίτη συνεδριάζει το ΔΣ της ΚΕΔΑ στις 2μμ όπου θα συζητηθούν μια σειρά θεμάτων αρμοδιότητάς της όπως ο κανονισμός λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, διάφορες προμήθειες καθώς επίσης και χρηματική δαπάνη για εκδήλωση.
Η συνεδρίαση του ΔΣ θα γίνει υπό την προεδρία του Στ. Δελιόπουλου στην έδρα της ΚΕΔΑ στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Δείτε τα θέμα της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά:


1. Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του προγράμματος ‘’Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕ)Α»

2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «προμήθεια διαφημιστικού υλικού για την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης ''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ... Η ΣΥΝΤΑΞΗ'' στις 10 & 11/03/2018 από τη θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Δ.Α.»

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «προμήθεια κουστουμιών για την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης ''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ... Η ΣΥΝΤΑΞΗ'' στις 10 & 11/03/2018 από τη θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Δ.Α.»

4. Λήψη για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «παροχή υπηρεσιών για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη της θεατρικής παράστασης ''ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ... Η ΣΥΝΤΑΞΗ'' στις 10 & 11/03/2018 από τη θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Δ.Α.»

5. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «προμήθεια οθόνης – βιντεοπροβολέα για τις ανάγκες της  θεατρικής ομάδας της Κ.Ε.Δ.Α.»

6. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «προμήθεια υλικών – εξαρτημάτων για τις ανάγκες  λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου»

7. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «παροχή υπηρεσιών μετακίνησης με λεωφορείο  μελών συλλόγου   στις Συκιές Θεσσαλονίκης στις 03-03-2018»

8. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη δαπάνη «προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρονικού LCD πάνελ κεντρικού συστήματος αγωγών».

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας υγρών καυσίμων  για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας ξύλων για το άναμμα φανού στην Αλεξάνδρεια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.