Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης της Αλεξάνδρειας ο Σαμαράς- Ο Αναστασόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων

Συνεχίζει να κινείται μεθοδικά ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Δημ. Σαμαράς και αυτό φαίνεται καθημερινά από τις κινήσεις που κάνει και δημοσιοποιεί επίσημα. Μετά και την σύναψη συνεργασίας με τον γνωστό παλαίμαχο τερματοφύλακα Αναστασόπουλο συμπληρώνεται το προπονητικό τημ και πλέον τώρα ο πρόεδρος επικεντρώνει στις λοιπές μετεγγραφικές κινήσεις.
Η ανακοίνωση της ομάδας σχετικά με την συνεργασία είναι:


Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Νίκου Αναστασόπουλου στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με την αξιόλογη επαγγελματική καριέρα στο παρελθόν και τη προπονητική καριέρα που ξεκίνησε πρόσφατα στον γειτονικό Ολυμπιακό Λουτρού, συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα προσδώσει σημαντικό κύρος αλλά και εμπειρία στο εν λόγω πόστο.

Βιογραφικό

Ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι 37 ετών (05/08/1979) και κατάγεται από τον Λουτρό Ημαθίας.

Ξεκίνησε την πολύχρονη επαγγελματική του καριέρα από τον ΦΑΣ Νάουσα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1997. Δύο χρόνια αργότερα, ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ, στον οποίο παρέμεινε επί μία διετία, χωρίς όμως να καταφέρει να καταγράψει συμμετοχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το 2001, λόγω και των πολλών οικονομικών προβλημάτων στον "δικέφαλο", εντάχθηκε στη SKODA Ξάνθη, όπου θήτευσε για 5.5 χρόνια, με συνολικά 32 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2007 εντάχθηκε στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, όπου σε ένα χρόνο είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου πριν επιστρέψει και πάλι στην Α Εθνική και συγκεκριμένα την Κέρκυρα.

Στους Φαίακες παρέμεινε για δύο χρόνια, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές για να έρθει το καλοκαίρι του 2013 η πρόταση της ΠΑΕ Βέροια, στην οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στη Super League.

Το 2014 επέστρεψε και πάλι στη Ξάνθη, όπου και ολοκλήρωσε την καριέρα του, στην οποία προστίθενται και οι 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων από το 1998 έως το 2002.

Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας καλωσορίζει τον Νίκο Αναστασόπουλο και του εύχεται καλή, δημιουργική και εποικοδομητική παρουσία στην ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: