Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Δώσε τα στοιχεία και η επιστολή στον αέρα- Ανώνυμη επιστολή θίγει κακώς κείμενα στο κέντρο της Αλεξάνδρειας

Ένας κάτοικος της πόλης της Αλεξάνδρειας που υπογράφει "Δημότης Αλεξάνδρειας" και που προφανώς έχει μια κάποια ενασχόληση με τα κοινά και επίσης προφανώς περπατάει στους δρόμους της και γνωρίζει, έχει ιδίαν άποψη για τα όσα..... συμβαίνουν στα πεζοδρόμια και τους δρόμους της αποφάσισε και έγραψε μια επιστολή προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Εγώ την έλαβα προχτές όπως επίσης και οι άλλοι ιστότοποι διότι η αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος ήταν ομαδική. Ωστόσο, η επιστολή αυτή που θίγει ομολογουμένως αρκετά κακώς κείμενα του κέντρου της Αλεξάνδρειας με τις παράνομες ή υπερβολικές καταλήψεις δημοσίων χώρων, την πρακτική των αρχών κλπ δεν δημοσιεύτηκε πουθενά.
Πιθανόν να σκεφτεί ο δημότης ότι έπεσε πέπλο σιγής και με συνομωσιολογικό σκεπτικό να κάνει κριτική ότι όλοι είμαστε πουλημένοι και δεν δίνουμε χώρο έκφρασης σε οτιδήποτε κάνει κριτική στα τοπικά κακώς κείμενα.
Ωστόσο η απάντηση είναι άλλη και είναι πολύ απλή. Θα ήθελα να γνωρίζω τα στοιχεία του και υποχρέωσή μου μετά είναι να την δημοσιεύσω την επιστολή χωρίς την παράθεση των στοιχείων του.
Αυτό ο συντάκτης της ανοιχτής επιστολής θα έπρεπε να το γνωρίζει αν μη τι άλλο αφού όπως όλα δείχνουν είναι ενεργός πολίτης και ...ψαγμένος.
Συνεπώς, αν θέλει ο "δημότης Αλεξάνδρειας" να δημοσιευτεί η επιστολή του στα Τοπικά Χρονικά δεν έχει παρά να με ενημερώσει για την ταυτότητά του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Μόχλα Αναρωτηθήκατε την ιδιότητα μου? Αν είμαι δημοτικός ή Αστυνομικός υπάλληλος ? που πνίγομαι με όλη την κατάσταση που βιώνω ? θα με προστατέψετε εσείς μετά ? θλίβομαι για ακόμη μια φορά .

Ανώνυμος είπε...

το όνομα σας ενδιαφέρει ή αν έχουν βάση αυτά που λέει η επιστολή ?

Ανώνυμος είπε...

dimotikos symvoylos tis dioikisis einai