Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ρεπορτάζ του ποδαριού και παπάρες μάντολες βάλθηκαν να διώξουν τον Δημητριάδη και να κάνουν αρχηγό τον Βένιο - για γέλια η υπόθεση

Μέχρι πότε θα περιμένω να γίνω αρχηγός; Μέχρι πότε;
Διαβάζετε εδώ και λίγες βδομάδες διάφορα ρεπορτάζ της πλάκας, διάφορα "αποκλειστικά" της πλάκας και τα οποία αφορούν στις υποτιθέμενες εξελίξεις στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας. Κατανοώ τους συγγραφείς αυτών των αστήρικτων δημοσιευμάτων που..... θυμίζουν δελτία καιρού της δεκαετίας του ΄80 όταν ο εκφωνητής έλεγε ότι "αύριο θα κάνει καλό καιρό αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρέξει".
Είχα γράψει προ καιρού ότι αυτό που γίνεται στην παράταξη του Δημητριάδη είναι ένα πράγμα. Ότι αρκετοί εκ των συμβούλων βρίσκονται σε διαρκή επαφή είτε άμεσα είτε έμμεσα με τον δήμαρχο Γκυρίνη και ότι αυτό που προτάσσουν είναι η βεβαία συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο που αυτός θα σχηματίσει στις εκλογές του 2019. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Ανακάλυψαν ορισμένοι απίθανοι ότι ο Δημητριάδης θα παραιτηθεί και εκ του "γεγονότος" αυτού άρχισαν τα φαντασιόπληκτα σενάρια ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία της παράταξης τόσο ο Βενιόπουλος όσο και η Μοσχοπούλου χωρίς όμως να αποκλείεται ο Κίμων. Μιλάμε για παπάρες μάντολες, για ρεπορτάζ που γίνονται στο ποδάρι και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εκφράζουν το θυμικό του συγγραφέα.
Κανένας Βενιόπουλος και καμιά Μοσχοπούλου και πολύ περισσότερο κανένας Κίμων δεν πρόκειται να γίνει αρχηγός της παράταξης για τον απλό λόγο ότι ο Δημητριάδης δεν αποχωρεί. Όλοι αυτοί οι σοβαροφανείς συγγραφείς αυτών των αστείων ρεπορτάζ δεν σκέφτηκαν το απλούστερο. Να τηλεφωνήσουν στον Δημητριάδη και άμα δεν έχουν το θάρρος να το κάνουν να ρωτήσουν κανέναν που μιλάει μαζί του και να μάθουν τις σκέψεις τους. 
Λοιπόν, σας λέω το εξής και σημειώστε το. Ο Δημητριάδης ρωτήθηκε, όχι από δημοσιογράφο αλλά από δικό του, συγγενικό πρόσωπο για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί εξ αιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η απάντηση ήταν καθαρή και κάθετη: "Όχι, για ποιο λόγο;".
Συνεπώς, μπορεί ο Αύγουστος που πέρασε να μην είχε ειδήσεις αλλά είχε πολλές ανοησίες....
Άντε να δούμε πώς θα πάει ο Σεπτέμβριος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: