Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO- Ενωτική εμφάνιση Χαλκίδη και "κριτική" στον δήμαρχο γιατί είναι τόσο ανεκτικός με τον Δημητριάδη

Ο Ισαάκ Χαλκίδης στην Κυριακάτικη διαδικασία του απολογισμού των πεπραγμένων της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας τόνισε στην τοποθέτησή του ότι ο δήμαρχος έπρεπε να είναι πιο σκληρός, πιο αποκαλυπτικός σε σχέση με αυτά που παρέλαβε από την διοίκηση Δημητριάδη ώστε σήμερα κανείς από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να μην μπορεί να ...μιλάει.

Βέβαια, ο δήμαρχος απάντησε στον.....
κ. Χαλκίδη λέγοντας ότι ήταν επιλογή του να μην είναι εξ αρχής σκληρός με τον τέως δήμαρχο και ότι δεν έκανε απολογισμό αλλά η παράθεση των στοιχείων στην διαδικασία του απολογισμού είναι η καλύτερη απάντηση. Εδώ φάνηκε ότι η απελθούσα διοίκηση άφησε πίσω της χρέη, έργα του ποδαριού, έργα τα οποία είχε διαφημίσει και στο τέλος απεντάχτηκαν, έργα που ποτέ δεν έγιναν παρά μόνο το αποχετευτικό του Πλατέος και αυτό με χίλια προβλήματα.
Συνεπώς;

Ένα χαρακτηριστικό της τοποθέτησης του Ισαάκ Χαλκίδη ήταν και το εξής. Για πρώτη ίσως φορά από την εκλογή του με την παράταξη Γκυρίνη αναφέρεται στην διοίκηση βάζοντας το "μας" στο τέλος της λέξης. Δάσκαλος είναι, γράμματα ξέρει και γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν ο Χαλκίδης λέει "το έργο που έκανε η διοίκησή μας" θα ερμηνευτεί αυτό με έναν και μόνο τρόπο: Ότι και ο ίδιος ασχέτως των ενστάσεών του που είναι διατυπωμένες δημόσια είναι και παραμένει δυναμικά στο πλευρό του δημάρχου και της διοίκησης συνολικά.
Αυτό για όσους ονειρεύονται διασπάσεις και παθαίνουν ονειρώξεις τα βράδια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: