Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δουλεύει για το ...2019 ο Ν. Γκαβαρδίνας πριονίζοντας την διοίκηση Γκυρίνη

Αμέσως μετά την ανάκληση της μήνυσης που του είχε υποβάλλει ο τέως δήμαρχος Δημητριάδης αναπτερώθηκε το ηθικό του και αποφάσισε να....
εμπλακεί εκ νέου στα κοινά. Και το έκανε με μεγάλη ένταση και ενίοτε ξεπερνούσε τα όρια που ορίζει ο πολιτικός πολιτισμός. Ο λόγος για τον Νίκο Γκαβαρδίνα, τον στρατηγό όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι συμπολίτες που ως γνωστόν έχει χρηματίσει επί διετία αντιδήμαρχος στην θητεία του τέως μηνυτή του.

Ο στρατηγός λοιπόν έχει μαζέψει τα μανίκια του και άρχισε επίθεση πριονίσματος της διοίκησης Γκυρίνη επιτιθέμενος τόσο προς τον ίδιο τον δήμαρχο όσο και προς όλους τους συνεργάτες του προετοιμάζοντας την ...διάδοχη κατάσταση που όμως αργεί, και αργεί κατά τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, ο Ν. Γκαβαρδίνας δεν απελπίζεται και ως συνταξιούχος που είναι, διαθέτει άπλετο χρόνο, κάνει επαφές και πίνει καφεδάκια προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα.
Το ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές αργούν είναι φανερό ότι υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα, ή καλύτερα βεβαιότητα ότι το εγχείρημα θα αποτύχει.

Πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή ότι ο πρώην αντιδήμαρχος επιχειρεί και χτυπήματα "κάτω από τη μέση". Δηλαδή, ήδη έχει προσεγγίσει και νυν συμβούλους της πλειοψηφίας ώστε να αποχωρήσουν, δηλαδή να αποστατήσουν ώστε να δημιουργηθεί πρόβλημα στην παράταξη της διοίκησης. Είναι προφανές ότι οι επαφές αυτές έχουν γίνει γνωστές και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. 

Παράλληλα, δεν αφήνει πίσω του ή δεν κόβει τις επαφές του με το παλιό του επαγγελματικό περιβάλλον. Την περασμένη βδομάδα παρέστη σε εκδήλωση εγκαινίων που έγινε στο 3ο ΤΕΑΣ, στο Παλιοχώρι, με αφορμή την ολοκλήρωση εργασιών στο στρατόπεδο που αφορά στην μεταφορά ελικοπτέρων. Στην εκδήλωση αυτή παρόντες ήταν η ηγεσία του στρατού (στρατηγοί κλπ) καθώς και ο παλιός βουλευτής της ΝΔ Κ. Μαντούβαλος εκ Πειραιώς ορμώμενος.
Πιθανόν ο στρατηγός να του ζήτησε συμβουλές για το πως θα "περικυκλώσει" τον εχθρό...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ποιο αστεία περίπτωση!! Αν ο Δήμαρχος αλλάξει ρώτα όπως φαίνετε τον τελευταίο καιρό, τότε ο Γκαβαρδίνας δεν θα είναι απαραίτητος ούτε για τοπικός σύμβουλος.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν δουλεύει για τον εαυτο του. Ετοιμάζει την υποψηφιότητα του Τάσου Μπαρτζωκα που είναι νέος με πολύ καλή παρουσία ήδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Γκαβαρδινας Νικολαος είπε...

κ Μοχλα σεβομαι την δημοσιογραφικη σου ιδιοτητα και δεν θελω να σχολιασω αυτα που γραφεις.Θελω μονο να σου πω οτι το ρεπορταζ δυστυχως δεν ειναι αληθινο. Οι πηγες σου δυστυχως σε διαψευδουν. Κατ,αρχας οσα λεγονται μεταξυ σοβαρου και αστειου δεν μπορει να ληφθουν οτι εχουνκαποια ιδιαιτερη σημασια επι του παροντος. Ειναι πολυ νωρις να συζυταμε απο τωρα για τις επομενες Δημοτικες Εκλογες. Οταν θα ελθει το 2019 και εχουμε παραλληλα και υγεια το συζηταμε. Δυστυχως κ Μοχλα σας βρισκω λιγο ανημερωτο. Χασατε μερικα επεισοδια. Δεν πειραζει, θα το καταλαβετε,εισθε εμπειρος δημοσιογραφος. Βεβαια, οφειλω να παραδεχθω, δεν περιμενα απο σενα Χαρη, ενα τετοιο δημοσιευμα. Γιατι δεν με ρωτησες, εφοσον εχουμε επικοινωνια. Συγνωμη Χαρη, εαν σε στεναχωρησα. Επισης, επειδη εισαι καλος δημοσιογραφος ,ενημερωσε τον Δημαρχο οτι οι συνιστωσες του, γνωριζεις πολυ καλα πιοι ειναι, τους εχει στον κορφο του, ειναι συνεργατες του, πριονιζουν την καρεκλα του.Αυτο πως χαρακτιριζεται κ Χαρη. Να σου πω ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.Οσο για τον κ ανωνυμο, το ανθρωπακι που κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του και δεν εχει το θαρρος να βγει μπροστα και να σχολειασει επωνυμα τον καθε Γκαβαρδινα, για αυτο που ειναι και προφανως ειναι καποιος αντιπαλος πολιτικα, τον διαμυνυω οτι ειναι πολυ μικρος, τον προκαλω εαν εχει πολιτικο αναστημα και σθενος να βγει επωνυμα και να κανουμε μια κουβεντα οπου θελει, στο ραδιοφωνο κλπ το πιος ειναι ο καθενας μας, σεβομενοι ο ενας τον αλλο, με στοιχεια και επιχειρηματα και οχι να κρυβομαστε σαν σκουλικια. Λυπαμαι κ Μοχλα που δημοσιευτε τετοια ανωνυμα σχολια, απο καποια ανθρωπακια. Πιστευω οτι εισαι ενας καλος και εξυπνος δημοσιογραφος και δεν πρεπει να δημοσιευεις ανωνυμα σχολια. Υπαρχει χρονος να το ξανασκεφθεις. Ευχαριστω. Φιλικωτατα Γκαβαρδινας Νικολαος.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγός εν αποστρατεία, πρώην αντιδήμαρχος μα δυστυχώς παντελώς ανορθόγραφος με χαρακτηριστική έλλειψη έκφρασης στο γραπτό λόγο.

Γκαβαρδινας Νικολαος είπε...

ανθρωπακι-σκουληκι συνεχιζεις κατω απο την ανωνυμια σου να κατηγορεις. Σε προκαλω και παλι ντενεκε-ξεγανωτε αποκαλυψω και ελα να αναμετρηθουμε για να παραθεσεις εσυ τα δικα σου πτυχια και την δικη σου προσφορα. Προφανως εισαι λαμογιο, αγραμματος,απαιδευτος,κακομαθημμενοςκλπ. Δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου, διοτι το σκουληκι που σε αποκαλεσα ειναι λιγο, αλλα δυστυχως η δημοσιογραφια απο λειτουργημα καταντησε, να μην την χαρακτηρισω......ΛΥΠΑΜΕ πολυ για καποια ΜΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Φιλικοτατα Γκαβαρδινας Νικολαος Αντγος εα. ο κ ανωνυμος τι επαγελλεται. Προφανως τεμπελης και χωρις επαγγελμα. Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειδα να δινουν τοπο στα νειατα αλλα να παιρνουν και συνταξεισ και μισθουσ απο μουσεια και απο δημαρχεια =αρα Ε1 ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΡΕ ΡΕ ΤΑΣΟ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΗΟΤΕΛ ΕΚΕΙ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ Η ΜΕΛΙΚΗ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ = ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι αυτος ο Μοχλας εγκειρος μαλιστα δημοσιογραφος. Η μαμα τον γνωριζει;