Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Και πάλι προβλήματα από την συνεχόμενη βροχόπτωση στον Πρόδρομο / Επιβάλλεται έργα στην περιοχή

Η συνεχόμενη βροχόπτωση στην περιοχή δημιούργησε και πάλι αρκετά προβλήματα τόσο στα χωράφια όσο και σε σπίτια. Ιδιαίτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε για ακόμα μια φορά στον Π. Πρόδρομο της δημοτικής ενότητας Μελίκης όπου το νερό πλημμύρισε τα χωράφια γύρω από το χωριό και μπήκε και στις αυλές σπιτιών με.... αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να παλεύουν όλη νύχτα και σήμερα να απεγκλωβιστούν.
Είναι φανερό ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις την περίοδο του καλοκαιριού. Πρέπει να γίνουν διανοίξεις κλειστών ρεμάτων και καναλιών που έγιναν χωράφια. Πρέπει επιτέλους να διεκδικηθεί από την πολιτεία η εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για να θωρακιστεί η περιοχή συνολικά καθώς και η περιοχή της Αλεξάνδρειας που έχει υποστεί πολλές ζημιές τα τελευταία χρόνια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ Μοχλα δυστυχως οσα και να γραψετε δεν προκειται οΔημαρχος και η παρεα του να αφυπνισθουν. Βρισκονται σε χειμερεια ναρκη ολη η ομαδα. Το Σαββατο ο Δημαρχος και η παρεα του αντι να επισκεφθουν τις πλειγισες περιοχες, την περιοχη Π Προδρομου, γυρναγαν τις καφετεριες. Οι Ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου. Πετανε χαρταετο. κ Γκυρινη εχεις συνιδητοποιησει τι ευθυνες εχεις αναλαβει. Δεν εχεις διοικητικες ικανοτητες και δεν μπορεις να διοικησεις. ΛΥΠΑΜΑΙ την Αλεξανδρεια και ολο τον Δημο. Μια πενταετια τελειως χαμενη. Ο Ανθρωπος ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Για προεδρος για το καλοχωρι ειναι καλος. κΓκυρινη ειναι καιρος εσυ και η παρεα σου να συνελθετε και να διοικησετε. Δεν εισθε μονο για χορους και πανηγυρια. Συνελθετε οσο ειναι καιρος.

Ανώνυμος είπε...

Επειιδη εισαι ασχετος και εγκαθετος γραφεις ακυρα πράγματα, δηλαδη λες μαλακιες. Ο δήμαρχος πηγε στο χωριο και ειδε την κατασταση. Ηπεριοχη χρειαζεται έργο και οχι μπαρούφες για τα καφενεία. Ο Γκυρινης θα λύσει θέματα δεκαετιών που δεν έλυσαν οιΧαλκιδαιοι, ο Καρελης και ο Βενιοπουλος με τον Δημητριαδη;
Και θα τα λύσει σε εξι μήνες; Πρέπει να είσαι πολύ πονηρός για να γράφεις ττετοιες παπαριες

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας χρησιμοποιεις εκφρασεις ,οι οποιες δειχνουν οτι φιλε εχεις χασει την ψυχραιμια σου και ως εκ τουτου διχνεις την ηττοπαθεια σου εκ των προτερων. Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι, εφοσον πιστευεις οτι ο κ ΓΚΥΡΙΝΗΣ ειναι χαρισματικος, ικανοτατος, μορφωμενος,βαθυς γνωστης των θεματων της τοπικης αυτοδιοικησης, των προβληματων του Δημου, δραστηριος, ταλαντουχος κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι πρεπει να ευγνομονουμε τον Θεο, γιατι μας εστειλε ενα πολυ καλο Δημαρχο, προικισμενο με πολλες ικανοτητες. Πραγματικα αδικιθηκε ο Δημος μας. Ειχαμε τετοιο ικανο ανθρωπο, με τοσες πολλες αρετες και οι Αλεξανδρινοι ψαχναμε στο βρυσακι, στο πλατυ και δεν μας ελεγες κ Στεργιοπουλε, οτι ειχες τετοιο διαμαντι στο Δημο σου; ο Ανθρωπος ειναι φαινομενο. Αυτος μπορει να διοικησει ολη την χωρα. Ευγε κ Δημαρχε. Αξιος ο μισθο σου. Πουλια στον αερα πιανεις. Η Αλεξανδρεια ελυσε το προβλημα της Δημοτικης Αρχης για τριαντα χρονια. Μπραβο σου.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ηττοπάθεια ρε μεγάλε. Καταλαβαίνεις τι κάθεσαι και γράφεις; που είδες να γράφω για τον Γκυρίνη ότι είναι ικανότατος κλπ;
Ο Γκυρίνης αγόρι μου έγινε δήμαρχος γιατί ήταν μαλάκας ο Δημητριάδης. Τόσο απλό. Και επειδή φαίνεται ότι δεν το χώνεψες που έχασε ο ξερόλας από το Πλατύ σε συμβουλεύω να δεις κάποιον ειδικό.
Οσον αφορά με τον Γκυρίνη να σου πω ότι θα κριθεί το 2019. Τότε μπορείς να πας και να ψηφίσεις τον άλλον που θα είναι απέναντί του.
Καλά κρασιά δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλαμβάνομαι τους λόγους τις άγονης αντιπαράθεσης μεταξύ των αναγνωστών. Η ανάρτηση αναδεικνύει ‘ένα υπαρκτό πρόβλημα στην συγκεκριμένη περιοχή. Το εάν οι προηγούμενες Διοικήσεις δεν έδωσαν τις απαιτούμενες λύσεις αυτό πρέπει να το εκτιμήσουν οι κάτοικοι τις συγκεκριμένης περιοχής. Αυτό όμως δεν λύνει το πρόβλημα. Το ζητούμενο είναι ότι από την προηγούμενη πλημμύρα το θέμα ήταν γνωστό στην σημερινή Διοίκηση όχι μόνο από την παρουσία τις εκείνο το διάστημα στην συγκεκριμένη περιοχή , αλλά είχε επισημανθεί και εγγράφως προς τους αρμοδίους . Επομένως το θέμα που τίθεται είναι από τότε τι προγραμματισμός υπάρχει για να λυθεί το πρόβλημα. Είναι το έργο αυτό στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για υλοποίηση ? Αν ναι πότε θα υλοποιηθεί , αν όχι γιατί το πρόβλημα μπήκε στις καλένδες? Σε αυτό θα πρέπει να απαντήσουν οι αρμόδιοι του Δήμου. Ευτυχώς , η δυστυχώς η κάθε Δημοτική αρχή έχει ορίζοντα πενταετίας, και δεν μπορεί να ανατραπεί όπως συμβένη με την κεντρική Κυβέρνηση. Επομένως θα πρέπει εμείς οι πολίτες όταν πάμε για να ψηφίζουμε θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για την ψήφο μας που την δίνουμε. Γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Δεν το ξέρετε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνίζεσαι σε χιούμορ τον Σεφερλή. Είσαι για λύπηση με τα όσα γράφεις. Ο κόσμος ψήφισε και μάλιστα με τεράστιο ποσοστό έβγαλε δήμαρχο. Άμα διαφωνείς με το αποτέλεσμα κατέβα εσύ να δούμε πόσο μάγκας είσαι. Κάνε προπόνηση για πέντε χρονάκια και μετά τα λέμε. Μαχαλόμαγκα της πλάκας.
Κανεις κριτική χωρίς να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής και διοίκησης. Θες να γίνει αντιπλημμυρικό έργο μέσα σε πέντε μήνες όταν δήμαρχοι και κοινοτάρχες στη Μελίκη έξυναν τα παπάρια τους εδώ και δεκαετίες που τα εκατομμύρια μοιράζονταν σαν στραγάλια.
Μαγκιές ανέξοδες ο μαχαλόμαγκας Σεφερλής του κώλου

Ανώνυμος είπε...

Εργο καταπλασμα Αλεξανδρειας. Ευθυνες ΜΗΔΕΝ. Εργολαβοι τα τσεπωσαν.Διαφανεια ειπε ο δημαρχος.
Διαφανεια ΜΗΔΕΝ.
Ειπαμε ΑΜΗΝ να φυγει ο δημητριαδης ο καρεκλοκενταυρος μπας και δουμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Μαλλον ειναι ο Δημαρχος ο ΦΛΟΥ ο σημερινος. Η' μαλλον ΠΑΡΑΦΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε ανώνυμε 9:02 ο Γκυρίνης έχει στοιχειώδη γνώση πολιτικής και Διοίκησης? Αυτό μόνο σαν ανέκδοτο μπορείς να το πείς. Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου ότι εκεί στο Δήμο Μελίκης μοιραζότανε εκατομμύρια τότε που δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, όμως μέχρι σήμερα δεν είδα κάποια καταγγελία από τον Γκυρίνη, αντίθετα βλέπω κουκούλωμα. Παρόλου που ψήφισα από υποχρέωση στον Αλεξόπουλο Γκυρίνη η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ μικρός για ένα τόσο μεγάλο Δήμο. Για κοινοτάρχης στο Καλοχώρι ίσως να ήταν χρήσιμος.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φιλο μου Ανωνυμο 902. Καταρχας φιλε μου, δεν εχουμε να μοιρασουμε μεταξυ μας τιποτε, ισα-ισα πιστευω οτι οπως εγω ετσι και εσυ ενδιαφερεσε για τον Δημο μας και περιμεναμε η νεα Δκση να ειναι πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη. Και μαλιστα τους ψηφισα. Φιλε μετανιωσα. Ενα πραγμα μονο θα σου πω. Πηγαινε ενα πρωι στο Δημο για να δεις τι ωρα παει ο Δημαρχος και οι Αντιδημαρχοι. Στις 10.00. Και θα μου πεις αυτο ειναι λογος να τους επικρινεις. Και βεβαια. Οι Αιρετοι εχουν διαφορετικο ωραριο απο τους υπαλληλους. Διοικουμε με το παραδειγμα. Δεν τους υποχρεωσε κανενας να γινουν Δημοτικοι Αρχοντες. Ηταν επιλογη τους. Η καλη ημερα απο το πρωι φαινεται. Ας στρωθουν στη δουλεια, γιατι ο Δημος δεν μπορει να περιμενει. Δεν το εχουν αυτο το δικαιωμα. Ψηφισθηκαν για να δουλεψουν. Ευχαριστω.