Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φωτογραφία - Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας στο ευρωκοινοβούλιο με όλο το γκρουπ

 

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας στην καθιερωμένη φωτογράφιση των επισκεπτών στο.... κτήριο του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Ο Π. Γκυρίνης επισκέφθηκε το ευρωκοινοβούλιο προσκεκλημένος της ευρωοβουλευτού της ΝΔ Μ. Σπυράκη. Το γκρουπ συγκροτούσαν και άλλοι δήμαρχοι αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ Απ. Βεσυρόπουλος.

Την φωτογραφία αυτή ανέβασε ο δήμαρχος στον τοίχο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο φ/β και από την "αλιεύσαμε".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ Γκυρινη, τι θελετε στις βρυξελλες με την ΝΔ, Απο ποτε εσυ ανηκεις στη ΝΔ,διοτι θυμασε τι ελεγες προεκλογικα. Εσυ εισαι οτιδηποτε αλλο εκτος απο ΝΔ. Πρεπει να ντρεπεσε να συμμετεχεις σε αποστολη στις Βρυξελλες με την ΝΔ. Βεβαια γνωριζω πιος φταιει και γιαυτο η ΝΔ θα παθει οτι επαθε το ΠΑΣΟΚ. Που κρυβοταν ο Γκυρινης στις εκλογες. Φοβοτανε να παει στο γραφειο του Βουλευτου κ Βεσυροπουλου, γιατι τον ειχαν απαγορευσει οι συνιστωσες του ΠΑΣΟΚ. Να τον χαιρεσθε κκ Βεσυροπουλε, Αλεξοπουλε, Κυτουδη, ραπτη, Δριστα, Χαλκιδη και το κομμα θα το πατε στα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ. Να δουμε τοτε πιος θα σωσει κκ Αιρετοι την ΝΔ. Λυπαμε κκ για το καταντημα σας και ιδιαιτερα σε σενα φιλε και αγαπητε ΝΙΚΟ, που πιστευω οτι εχεις αρχες και δεν πουλας τις ιδεες σου. Φυγε και σωσε το γοητρο σου. Δεν παει αλλο. Φτανει εως εδω. Οχι αλλα λαθη. Φιλικοτατα.

Ανώνυμος είπε...

κ Προεδρε για την συνεδριαση της Μ Δευτερας με 16 θεματα, λυπαμε, αλλα μετα απο λιγο δεν θα εχετε καθολου θεματα για συνεδριαση. Ανελαβε δραση γιατι τα παιδια δυστυχως πετανε χαρταετο. Σας πηραν ειδηση οι υπαλληλοι και σας δουλευουν. Λυσατε ολα τα θεματα μεσα σε εξη μηνες. Μπραβο σας, συχγαρητηρια. Δεν ειναι ομως ετσι. Στρωθειτε στη Δουλεια γιατι ο κοσμος ειναι απογοητευμενος και σε λιγο Δημαρχε ουτε στο δρομο θα μπορεις να κυκλοφορεις. Ειπες προεκλογικα πολλα ψεματα και ο κ0σμος δεν σε πιστευει. Κοιταξετε να αλλαξετε γρηγορα. ο καιρος περναει χωρις να γινεται δουλεια απο την Δημοτικη Αρχη.