Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

VIDEO- Ο Γκυρίνης καταγγέλει Δημητριάδη για απευθείας αναθέσεις και κάνει "άνοιγμα" στην Αριστερά / Συνέντευξη

Tην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα μέσα ενημέρωσης έκανε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7.
Ο Π. Γκυρίνης ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τις αιτίες της καθόδου της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείται και έκανε μια ευθεία καταγγελία για την τακτική της διοίκησης Δημητριάδη να δίνει όλα τα έργα του δήμου με...
απευθείας αναθέσεις σε γνωστούς και συγγενείς και με μικρές εκπτώσεις. 
Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε μια απολύτως σαφή απόπειρα προσέγγισης προς την Αριστερά και ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ. Το "άνοιγμα" προς τον κόσμο της Αριστεράς ήταν ξεκάθαρο και αναμένεται να προκαλέσει θετικές αντιδράσεις.
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης από την ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογη η πρώτη επίσημη εμφάνιση. Ενωτικός , μεστός λόγος, χωρίς έπαρση και φανφάρες . Η προσπάθεια αυτή πιστεύω πως θα επιβραβευτεί . Μένει ακόμη να δούμε και να ακούσουμε πολλά για την οριστική κρίση. Πολύ ενθαρρυντικό το ότι έχουν παραθερισθεί οι προσωπικές στρατηγικές, και έχουν προταχθεί η ομαδικότητα και ο πολυσυλλεκτικός λόγος που θα έχει ως συνέπεια την διαφάνεια αλλά και την διαφορετική γνώμη, σε αντίθεση με την σημερινή Διοίκηση, που λειτουργεί αυταρχικά, και με μόνο την όποια απόφαση του Δημάρχου, οι συμμετέχοντες δημοτικοί σύμβουλοι το μόνο που κάνουν είναι να λένε ναι σε όλα, χωρίς καμία γνώμη και χωρίς καμία αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

καλός την και ας αργησε.
νεα πασοκοκρατια και στην πολη μας.
Μακρια απο εμας που δεν ψηφιζουμε πλεον κομματα που μας οδηγησαν στην φτωχεια μας. Ποιοι αλλοι θα ειναι μαζι του ειπαμε απο το βαθυ πασοκ?
Για να ακουσω? χαχαχαχα
Δυστυχως για την νεα πασοκοκρατια ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

τι κόμμα είναι ο κύριος?
Να το πει ΔΥΝΑΤΑ ο κύριος.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το ότι δεν ακούς θα πρέπει και να μη βλέπεις 12:39. Έφαγες στη μάπα τον Δημητριάδη και τον Κούγκα τέσσερα χρόνια και ρωτάς τι κόμμα είναι ο Γκυρίνης; Τόσο καθυστερημένος πια;
Άκουσε ρε θύμα το τι είπε στο ράδιο και μετά μιλάς. Μη γίνεσαι ρεζίλι, έλεος

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 12.39 Ρε φίλε θα μας τρελάνεις? Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμμα, αλλά άτομα αξιόλογα που έχουν όρεξη για προσφορά και δεν είναι λαμόγια. Ένας τέτοιος είναι και ο Γκυρίνης. Αλλά αφού το βάζεις έτσι, εσύ σε ποιο κόμμα ανήκεις? Θα περιμένω να μου απαντήσεις για δω πως σκέφτεσαι. Και μην ξεχνάς πως και οι κρίνοντες κρίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Γκυρίνης για δήμαρχος. μαζι με τους αλλους 3 ίσως να κανουν κάτι μαζί ηρθε ο καιρός για ευρύτερα σχήματα που ισως να τα καταφέρουν. αρκετά με τα κομματόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ