Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλεξάνδρειας για τις δίκες Βραχνή και Μπακαλάκη: Να αθωωθούν τώρα

Καταδικάζουμε την δικαστική δίωξη των αντιφασιστών Γιώργου Βραχνή και Χρήστου Μπακαλάκη που σύρονται σε δίκες με έωλες κατηγορίες για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντια στην δράση της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Θεωρούμε ότι η πάλη κατά του...
ναζισμού είναι δικαίωμα και καθήκον κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου και πολίτη και κυρίως των συνδικαλιστικών και πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων του εργατικού κινήματος αλλά και κάθε αντιφασίστα ξεχωριστά.
Στην περίπτωση της παραπομπής των Γ. Βραχνή και Χρ. Μπακαλάκη είναι έκδηλα τα ρατσιστικά κίνητρα των ναζιστών και των διωκτικών αρχών που βασιζόμενες οι τελευταίες σε «μαρτυρίες» φασιστών και οργάνων της τάξης καταδικάζονται από τα δικαστήρια ενώ αθωώνονται οι φασίστες που στην πρώτη περίπτωση ισοπέδωσαν το καφενείο του Βραχνή και έστειλαν στο νοσοκομείο έναν θαμώνα ενώ στην δεύτερη περίπτωση μπροστά στους «επισήμους» στα Γιαννιτσά στον «Ομαδικό Τάφο» δεν δίστασαν να επιτεθούν στους αντιφασίστες που απαίτησαν να μην καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο των Χιτλεροφασιστών Γερμανών κατακτητών οι ιδεολογικοί απόγονοί τους.

Απαιτούμε την παύση κάθε δίωξης των κατηγορουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: