Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Παίζεται αποχώρηση Δημητριάδη και αντικατάστασή του από τον Βενιόπουλο; Σοβαρή εξέλιξη εν όψει εκλογών;

Τον δρόμο στον Βενιόπουλο φαίνεται να δείχνει ο Δημητριάδης
Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα εσχάτως ότι πιθανόν ο νυν δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 18ης Μαΐου παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενά του στο πρόσφατο παρελθόν. Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας που σημειωτέον κλείνει αισίως τρεις...
θητείες ως δήμαρχος πλησιάσει τα 65 έτη και δέχεται πιέσεις από φιλικά του πρόσωπα να αποσυρθεί και να ξεκουραστεί. Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι όλα τα παραπάνω είναι υποβολιμαίες φήμες που ως στόχο έχουν να πλήξουν τον κ. Δημητριάδη ενόψει της εκλογικής μάχης.

Τέλος, θα πρέπει να καταγράψουμε μια βασική παράμετρο που σημειώνουν όσοι ασπάζονται την παραπάνω φήμη για την μη υποψηφιότητα του Φ. Δημητριάδη. Η παράμετρος αυτή, λένε, είναι οι δικαστικές εκκρεμότητες του νυν δημάρχου με μια σειρά υποθέσεις που ορισμένες εξ αυτών είναι πολύ σημαντικές και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διερεύνησής τους και ίσως εντός των επόμενων μηνών να έχουμε σημαντικές εξελίξεις.

Προσωπικά δε νομίζω ότι ο δήμαρχος διακρίνεται από αφέλεια ή επιπολαιότητα. Είναι προφανές ότι μέτρησε το ενδεχόμενο να του απαγγελθούν κατηγορίες και είμαι βέβαιος ότι έλαβε τα μέτρα του έχοντας καταστρώσει και plan B. Εικάζω ότι ο Φ. Δημητριάδης στην περίπτωση που βρεθεί ενώπιον δικαστικής εμπλοκής η οποία θα καθιστά αδύνατη την δική του υποψηφιότητα τότε θα προωθήσει την υποψηφιότητα Βενιόπουλου που πιστεύω ότι ήδη έχει ενημερώσει σχετικά και τον έχει προετοιμάσει ώστε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις που είναι μπροστά μας. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνος ο δημαρχος. Ολα καλα με τα εργα καταπλασμα και σιγα σιγα την κανει. Εαν υπαρχει επομενο κοροιδο που θα θελει να παρει το χρισμα του, απλα τον λυπαμαι.
Συγχαρηκια στον δημαρχοεργολαβο.
Το εργο τελειωνει , η πολη ειναι ακομη παλια. Αξιος ο μισθος σου δημαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριάδης θα μας πει κάποια στιγμή πόσες και με ποιους έχει δικαστικές εκκρεμότητες? Θα μας πει αν έχει χρίσμα από την μνημονιακή Κυβέρνηση τις ΝΔ? Θα μας πει γιατί δεν δημοσίευσε το πόθεν έσχες του? Θα μας πει τι έγινε με την ΕΔΕ για τον εμπρησμό τις Μελίκης? Δέν θέλουμε να μας πει από που πήραν την συνταγή, αυτό το ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παπαγαλάκι που διαδίδει ότι το μόνο πράγμα που φοβάται για τον Δημητριάδη, είναι να μην του έρθει κάποιο κακό χαρτί τι ενοεί? Μήπως μπορεί να μας το κάνει λίγο χωριάτικα? Εγώ πάντως να τον ενημερώσω ότι οι φήμες λένε πώς από αυτό που φοβάται ΔΕΝ θα γλιτώσει . ΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΣΥΝΗΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ ΡΕ ΧΑΡΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ