Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Φήμες ή γεγονός; Συνεργάτης του Δημητριάδη λέει ότι ο στρατηγός παρακαλάει να επιστρέψει αλλά δεν τον θέλουνε!!!

Νίκος Γκαβαρδίνας
Πέρασαν οι γιορτινές μέρες και το προεκλογικό κλίμα αρχίζει και πάλι να "ζεσταίνεται" αφού τόσο οι της διοικήσεως του δήμου Αλεξάνδρειας όσο και οι επίδοξοι αντίπαλοι συνεχίζουν να κινούνται σε έντονους ρυθμούς. Στο κλίμα αυτό εντάσσονται προφανώς και ορισμένες υπερβολές που ακούγονται κυρίως από την πλευρά της διοίκησης Δημητριάδη και οι οποίες είναι πέρα για πέρα αλαζονικές.


Πιο συγκεκριμένα. Ισχυρό...
στέλεχος της διοίκησης Δημητριάδη αναφέρονταν με απαξιωτικό τρόπο στον άλλοτε στενό τους συνεργάτη Νίκο Γκαβαρδίνα. Έλεγε λοιπόν ότι ο τέως αντιδήμαρχος που αποχώρησε καταγγέλλοντας πράματα και θάματα "επέστρεψε με την ουρά στα σκέλια και παρακαλάει τον δήμαρχο να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο"!!!

Δε γνωρίζω αν όντως υπάρχει δόση αλήθειας στα όσα περιέγραφε ο στενός συνεργάτης του δημάρχου. Αυτό όμως που κατά την άποψή μου συνιστά αλαζονική συμπεριφορά είναι η κατακλείδα στα λεγόμενά του που ήταν: "Βέβαια, ο Νίκος παρακαλάει αλλά εμείς δεν τον θέλουμε, δεν τον χρειαζόμαστε ούτε ως υποψήφιο".

Ο Νίκος Γκαβαρδίνας αποχώρησε από την παράταξη Δημητριάδη εδώ και μήνες καταγγέλοντας την πρακτική του δημάρχου σε μια σειρά από ζητήματα. Με δημόσιο τρόπο και εμφανίσεις ανέδειξε την παθογένεια της διοίκησης αυτής και βοήθησε τους συμπολίτες να αντιληφθούν τον τρόπο και την μεθοδολογία του δημάρχου Δημητριάδη. Μάλιστα, δεν δίστασε να προκαλέσει σε ευθεία ραδιοφωνική αντιπαράθεση τον συνάδελφό του Μητρόπουλο Βαγγέλη ο οποίος ήταν αυτός που έθεσε βέτο για πιθανή επιστροφή του στην δημοτική ομάδα λέγοντας στον δήμαρχο: "αν επιστρέψει ο Γκαβαρδίνας φεύγω εγώ".
Βέβαια, ο στρατηγός σε στιγμές εκνευρισμού προχωρούσε σε κάποιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος πρώην συνεργατών του αποκαλώντας τους ως "αγράμματους" ή "κλητήρες" κλπ.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω αλλά και την στενή και ενεργή ενασχόλησή του με την κίνηση Γκυρίνη από την μια και ακούγοντας τον στενό συνεργάτη του δημάρχου να τον φέρει να παρακαλάει για την επιστροφή του στην παράταξη Δημητριάδη είναι προφανές ότι πρόκειται ή για μια τεράστια αντίφαση ή για μια καλοστημένη προβοκάτσια που ως στόχο έχει να τον εκθέσει στα μάτια του κόσμου.

Είναι προφανές ότι ο στρατηγός θα πρέπει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει την στάση του και εικάζω ότι θα το πράξει άμεσα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς μόνο στρατηγός δεν αποδείχθηκε. Εφυγε, σιώπησε, δεν έκανε γκιχ!
Κατά τα άλλα είχε ενδιαφέρον για τον τόπο τρομάρα τού !!!
Λίγος, πολύ λίγος μας βγήκε ο στρατάρχης. Βασικά ίσως (το πιο πιθανόν) να έχει δίκιο το άρθρο. Εχασε την γκλαμουριά ο συνταξιούχος βλέπεις. Μακάρι να τον πάρουν πίσω για να δουν τι τους περιμένει όλους τους. Αυτούς που μέχρι εμπορικό αεροδρόμιο μας έταζαν και μην θυμηθώ και άλλα.
Στις επόμενες εκλογές ο μαρμαρωμένος βασιλιάς - δημητριάδης θα υποσχεθεί να μας φέρει και θάλασσα να δείτε κορόϊδαρες.
Μαύρο σε άτομα που υποστηρίζουν κόμματα του μνημονίου . Μην βάζετε τα κλάματα μετά κλαψιάριδες. Διότι εσείς που ψηφίζετε κόμματα που μας έβαλαν στην φτώχεια, μετά γίνεστε μάρθα βούρτση λακαμαδες.Αντε γιατί σας βαρεθήκαμε κλάψες της δεκάρας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ.
ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΗ ΜΟΧΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΓΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά κολοτούμπας για πάντα κολοτούμπας. Να μας πεί γιατι αποστρατεύτηκε τσιμπητός.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας βρε γκαμπαρντινα. Πανε κρεμασου αλλου. Κρεμαστρες υπαρχουν πολλες .Τοσο χαλια δεν σε περιμενα. Ευτυχως δεν σε ψηφισα.

Ανώνυμος είπε...

Οι φήμες αυτές σχετικά με τον Στρατηγό Νίκο Γκαβαρδίνα, είναι ευσεβείς πόθοι από το περιβάλλον του Δημητριάδη που βρίσκεται σε αμηχανία.Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως το περιβάλλον Δημητριάδη έχει μάστερ σε μεθόδους του Γκέμπελς. Τά παπαγαλάκια του που εμφανίζονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τούς αρμόζει.Υπομονή, κοντός ψαλμός αλληλουια