Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Π. Γκυρίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας / Διαβάστε την ανακοίνωση

Π. Γκυρίνης
H νέα υποψηφιότητα στον δήμο Αλεξάνδρειας είναι πλέον γεγονός. Το μεσημέρι δημοσιοποίησε την υποψηφιότητά του ο Παναγιώτης Γκυρίνης με επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης της Ημαθίας.
Η επιστολή είναι λακωνική και περιεκτική. Αποτυπώνει τις αιτίες της καθόδου της παράταξης που δημιουργήθηκε και έχει μια θεμελιώδη αγωνία, να σταματήσει τον...
κατήφορο του δήμου Αλεξάνδρειας. Έναν κατήφορο που κύρια ευθύνη έχει η διοίκηση Δημητριάδη.

Με την ανακοίνωσή του ο Π. Γκυρίνης θέτει οριστικό τέλος στην εποχή Δημητριάδη, στην εποχή της οπισθοδρόμησης και ανοίγει έναν νέο κύκλο ελπίδας και προοπτικής.

Η ανακοίνωση είναι:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ώρες ευθύνης
Σε εκατό περίπου ημέρες από σήμερα είναι το δεύτερο, το πιο κρίσιμο ραντεβού όλων μας για το μέλλον του δήμου Αλεξάνδρειας. Οι εκλογές του Μαΐου είναι κομβικές και θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μετά από μια χαμένη τετραετία.

Η συγκυρία της πρώτης τετραετίας που διανύουμε ανέδειξε τοπικούς εγωισμούς, προσωπικές επιδιώξεις, ιδιοτέλειες, αλαζονείες, αυταρχισμούς, ευνοιοκρατίες, ωχαδερφισμούς, εξόφληση προεκλογικών γραμματίων και πελατειακών σχέσεων, που όλα μαζί οδήγησαν τον Δήμο μας στην υποβάθμιση, την εγκατάλειψη των χωριών και της πόλης και την συνολική παρακμή.

Ύστερα από εξαντλητικό διάλογο με πολλούς συμπολίτες που έχουν κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, με φορείς και συλλόγους και έχοντας υπόψη μας το βάρος της ευθύνης του εγχειρήματος που αναλαμβάνουμε

ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ
ότι  με ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων, νέων και παλαιότερων, με όρεξη για δουλειά, με εμπειρία και ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με έναν Συνδυασμό που κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.

Εγώ και οι συνεργάτες μου δηλώνουμε παρόντες στην μεγάλη πρόκληση και θέτουμε τις δυνάμεις μας στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γκυρίνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Αλεξάνδρειας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος δήμαρχος που είναι φουλ με το μνημόνιο και με την κυβέρνηση της χούντας που έχουμε τώρα? Ευχαριστώ , δεν θα πάρω.
Μακριά απο άτομα που είναι με τα κόμματα του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η παρούσα Διοίκηση είναι αντιμνημονιακή? παπαγαλάκι μου?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΌΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΕΣΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΙΑ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΕΙ Ο ΜΟΧΛΑΣ.
ΑΝΤΕ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Γκυρίνη δυνατά πάρτους τα μυαλά. Στείλε τους στον ΟΑΕΔ για επίδομα ανεργίας.

Ανώνυμος είπε...

22 Ιανουαρίου 2014 - 1:37 μ.μ.
Εγραψες......... χαχαχαααχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μην έχεις άνχος βρε συ 21 Ιανουαρίου 2014 - 11:27 μ.μ.
Θα βολευτείς κάπου. Μετά τα βάζουμε με τον κάθε μπουμπούκο της βουλής.
Τελικά μας κυβερνάν αυτοί που αξίζουμε. Αλλά ρε συ 21 Ιανουαρίου 2014 - 11:27 μ.μ. δεν υπάρχεις. Τον μπουμούκο μου θυμίσες που έσχιζε τα ρούχα του και κατηγορούσε τον τόνυ και έγινε γίνει το πιο πιστό σκυλί της τρόϊκας. Δεν την παλεύεις λέμε.