Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Διώξεις εις βάρος πολλών δημάρχων προαναγγέλλει "ΤΟ ΒΗΜΑ" / Επείγον: Να υποβάλλει πρόταση ο Δημητριάδης για Φυλακές στο ΕΣΠΑ

Γράφει ο πάντα καλά  πληροφορημένος από κυβερνητικές πηγές "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ότι σε λίγες μέρες επίκεινται πολλές ανακοινώσεις με διώξεις δημάρχων εν ενεργεία ή πρώην καθώς επίσης και άλλων αιρετών της αυτοδιοίκησης για κακουργηματικές πράξεις που...
έχουν συντελεστεί στο παρελθόν και διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την δικαιοσύνη.
Η εφημερίδα λοιπόν όχι μόνο προαναγγέλλει διώξεις αιρετών αλλά με πολύ συγκεκριμένο τρόπο αναφέρει ότι οι διώξεις θα είναι "πολλές". Και μάλιστα γράφει η εφημερίδα ότι μεταξύ αυτών είναι και ορισμένα πολύ ηχηρά ονόματα της αυτοδιοίκησης που ήδη έχουν εξαγγείλει την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές του Μαΐου.

Άντε μετά να κοιμούνται ήσυχοι οι δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους που εις βάρος του εκκρεμούν διάφορες υποθέσεις. Άντε να ησυχάσουν οι σύμβουλοι που έχουν επενδύσει τις πολιτικές τους φιλοδοξίες αλλά και την πολιτική τους επιβίωση σε δημάρχους που πιθανόν να καταστούν κατηγορούμενοι και ως εκ τούτου να καταστεί απαγορευτική η συμμετοχή τους στις εκλογές.

Άντε μετά να κάνεις προεκλογικό αγώνα έχοντας στην πλάτη σου ένα κατηγορητήριο που εκ των πραγμάτων θα πρέπει να ασχοληθείς με αυτό και όχι με το κυνήγι των ψήφων.

Άντε μετά να μην σκεφτείς τις όποιες εναλλακτικές απομένουν. Είτε πας στο σπίτι σου είτε δίνεις τον αγώνα σου για να διασώσεις ό,τι εσύ νομίζεις ως "ιερό και όσιο".

Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας "το ΒΗΜΑ" άναψε φωτιές σε πολλούς, σε χιλιάδες αιρετούς στη χώρα οι οποίοι περιμένουν τις ανακοινώσεις και το άγχος τους αυξάνει όταν ακούνε τον γνωστό εισαγγελέα Φλωρίδη να λέει ότι από το ΕΣΠΑ πρέπει να γίνει μια Φυλακή, να μπουν δέκα χιλιάδες αξιωματούχοι και ότι θα είναι μια καλή αρχή.

Φ. Δημητριάδης,
δήμαρχος Αλεξάνδρειας
Προσωπικά έχω προτείνει εδώ και χρόνια να υποβάλλει πρόταση ο δήμος Αλεξάνδρειας να μετατραπεί σε φυλακή χαμηλής εγκληματικότητας (οικονομικά εγκλήματα κατά βάση κλπ) το στρατόπεδο που βρίσκεται δίπλα στο Στάδιο Αλεξάνδρειας. Εκτός του εσωτερικού "τουρισμού" που θα είχε η πόλη θα "εκμεταλλευόμασταν" ως δήμος την τεχνογνωσία των φυλακισμένων είτε δια της παροχής συμβουλών είτε με τα μεροκάματα που θα έκαναν ως κοινωνική εργασία. 
Να το δει το θέμα ο Δημητριάδης και να υποβάλλει την σχετική πρόταση, θα βγούμε κερδισμένοι όλοι...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο χτυπά η καμπάνα?

Ανώνυμος είπε...

Θα το ήξεραν δε μπορεί. Και τους έβλεπα εγώ να είναι εκνευρισμένοι και έλεγα ότι κάτι τους απασχολεί και μάλιστα πολύ μεγάλο θέμα.
Θα πρεπει να έχασαν τον ύπνο τους οι κύριοι αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί κάθονται μαζί τους όλοι οι άλλοι που καμιά σχέση δεν έχουν μαζί τους και είναι απολύτα ηθικά άτομα; Γιατί κάθονται; Δεν καταλαβαίνουν ότι θα τους πάρει η μπάλα και αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Επιτακτική είναι η ανάγκη να έρθουν στο φώς οι τυχόν ποινικές υποθέσεις αυτοδιοικητικών που αραχνιάζουν στα συρτάρια Νομοθετικής Εξουσίας και αναλόγως η να αποδοθούν λευκοί στην κοινωνία , η να υποστούν τις συνέπειες του Νόμου. Αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί ερωτηματικά .