Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πανικός στο στρατόπεδο Δημητριάδη / Να "ρεφάρει" θέλει ο Δήμαρχος με ανακοίνωση υποψηφίων

-Ξεχάστηκαν τα ποσοστά του 80%, ξεπέζεψαν τα καλάμια

Μεγάλος είναι ο πανικός που έχει πέσει στο στρατόπεδο του Δημητριάδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Γκυρίνη. Ο δήμαρχος Δημητριάδης και η ηγετική ομάδα που διοικούν τον δήμο τριάμισι χρόνια τώρα ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο δέος είχαν καβαλήσει όλα τα καλάμια της περιοχής, είχαν γίνει αλαζόνες και υπερόπτες  και έφτασαν στο σημείο να λένε ότι στις εκλογές θα πιάσουν 80% και οι όλοι οι... άλλοι αντίπαλοι το υπόλοιπο 20%!!!

Τα έλεγαν αυτά διότι έβλεπαν πως καθυστερεί η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά Γκυρίνη και το διασκέδαζαν με όρους καφενείου. Σήμερα όμως που τελείωσαν τα ψέματα έπεσε μια δόση πανικού έπεσε στο τραπέζι, έπεσε στο γραφείο του δημάρχου η ιδέα και συνάμα πιεστική προτροπή να προβεί σε μια κίνηση ρελάνς.

Έτσι λοιπόν ο Φ. Δημητριάδης αποφάσισε να ανακοινώσει ορισμένους από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήδη έκλεισε ή έκανε μεταγραφή ώστε να ρεφάρει τις εντυπώσεις.

Ο πανικός είναι έκδηλος και όσο περνάνε οι μέρες και ανακοινώνονται οι νέες προσχωρήσεις στο ψηφοδέλτιο του Π. Γκυρίνη τόσο μεγαλύτερος θα γίνεται. 
Είπαμε, η αλαζονεία είναι μεγάλο ντεσαβαντάζ και η κύρια αιτία της ήττας....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ποτήρι που κρατάς Δήμαρχε έχει κόνιο που θα το ποιείς το βράδυ των Δημοτικών εκλογών, αρκεί να μην την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια σε θέλω πολιτικό πτώμα μέχρι τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Ασ διωξουμε τον δεξιο Δημητριαδη να φερουμε τουσ μνημονιακουσ του Γκυρινη κτλ.
Καλη σουπα θα κανουν οι δεξιοι του Χαλκιδη και οι πασοκτζηδες απο τον γκιονογλου.
Ε ρε χνέρι που θα πάθουν οι καυμένοι!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12.03 τελευταία φορά πότε πήγες σε ψυχίατρο?